SELITEV

Preobrat v Kmetiji: Sabina je ostala sama

Kljub porazu v areni bo na kmetiji glavna.
Fotografija: Tekmovalci so morali zapustiti kmetijo. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Tekmovalci so morali zapustiti kmetijo. FOTO: Pop TV

Moderni kmetje so ob prebiranju pisma voditeljice Natalije doživeli šok, saj so morali pred odhodom v areno, kjer sta se pomerila Denis in Sabina, spakirati svoje stvari. Denis je bil v dvoboju močnejši in spretnejši.

Ob novici, da bodo morali zapustiti moderno kmetijo, se je Rus kar malce raznežil in razkril, koga bo najbolj pogrešal. To je njegova ljubljenka kozica, ki mu je v vsem tem času prirasla k srcu. »Kamor koli smo šli, je šla za nami,« je dejal. 

Sabini se je kljub porazu smejalo

Voditeljica Natalija jim je po koncu dvoboja naročila, naj vzamejo kovčke in se odpravijo v gozd. Na kmetijo, kjer so živeli do zdaj, se namreč vračajo povratniki, tekmovalci pa se bodo lahko tja vrnili le, če jih bodo povratniki izrecno povabili. Ozračje v gozdu bo zagotovo napeto, saj jih bo zeblo, nemalokrat bodo lačni. 

Dobra novica pa je doletela Sabino, ki je ostala v šovu, čeprav je izgubila v dvoboju, saj se bo pridružila porotnikom. Dokler ne pridejo ti, bo na kmetiji sama, česar pa se je poraženka v dvoboju izredno razveselila. Ko se je vrnila na posestvo, je kar vriskala od sreče. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije