ZVITA FELTNA

Šok: eno najbolj priljubljenih slovenskih skupin brutalno napadli

Na kritike se ne bodo odzvali.
Fotografija: Fantje so razočarani nad nekaterimi glasbenimi kolegi. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Fantje so razočarani nad nekaterimi glasbenimi kolegi. FOTO: OSEBNI ARHIV

Ali gre za zavist, drugačen okus, ljubosumje, konkurenco, neporavnane račune, zamere ali kaj drugega, se menda ne ve. Tako vsaj pravijo fantje iz skupine Zvita feltna, ki je trenutno ena najbolj priljubljenih slovenskih skupin. No, resda ne pri vseh, si pa zato kar precej opravka z njo te dni dajejo različni ljudje in med njimi celo tudi nekateri glasbeni kolegi. Zakaj se je vse skupaj začelo, se ne ve natančno, se je pa po dobri stari slovenski folklorni navadi hitro spremenilo tudi v pljuvanje, žaljenje in dajanje v nič.

Na enem od profilov na facebooku je nekdo zapisal kar več grdih opazk o njihovi glasbi. »Se mi je zdelo, da sem bil danes malo zaprt. Po ogledu tega je šlo vse ven,« je zapisal nekdo, drugi pa je dodal: »Za zjokat.«

»Komentarji so nadvse nizkotni, žaljivi in so šli čez vse meje dobrega okusa. Še posebno smo razočarani, da so se v debato z všečkanjem in celo komentiranjem vpletli glasbeniki, kot so Neisha, Rok Golob in še nekateri drugi,« pravijo fantje, ki razumejo, da jih ne morejo imeti vsi radi, ne razumejo pa negativno naravnanih ljudi.


»Preseneča nas predvsem način izražanja komentatorjev. Res so povedali veliko tudi o sebi. Imamo veliko prijateljev med glasbeniki, kot kaže, pa tudi sovražnikov. Super se razumemo s številnimi glasbeniki, ki na glasbo gledajo širše in spoštujejo delo in trud sočloveka. Med njimi so tudi znana imena iz ne tako komercialnih krogov. Nasploh pa spoštujemo vse glasbenike, ne glede na stil glasbe, ki ga izvajajo. Vseeno vsem komentatorjem želimo veliko uspeha na njihovi glasbeni poti in čim manj polen pod nogami,« pravijo fantje. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije