ŠOV

Sluh ima okvarjen, vseeno bo v šovu Znan obraz ima svoj glas

Mlada pevka Petra Zore ima od otroštva težave s sluhom.
Fotografija: Navduševala bo s preobrazbami v oddaji Znan obraz ima svoj glas. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Navduševala bo s preobrazbami v oddaji Znan obraz ima svoj glas. FOTO: OSEBNI ARHIV

To nedeljo se na male zaslone vrača priljubljena oddaja Znan obraz ima svoj glas, ob kateri se bomo zabavali vso jesen. V njej se bo v številnih vlogah preizkusila tudi mlada in energična pevka Petra Zore, članica skupine Bomb Shell.


Vedno nasmejana Petra ima dve veliki ljubezni – glasbo in učenje, saj ni le pevka, temveč tudi učiteljica v osnovni šoli, otroci jo naravnost obožujejo. Veseli se izzivov v oddaji, predvsem pa zabavnih trenutkov in novih prijateljstev. Pozitivna mladenka razkrije, da ima že od otroštva težave s sluhom, a te je na njeni poti nikoli niso ovirale. »Kot punčka sem imela pogosta vnetja ušes, potem so zdravniki našli majhno tvorbo, nato pa so mi zakrpali luknjico v bobniču. Vse to je vplivalo na moj sluh,« razloži.

Operirali so jo še enkrat, saj so ji zagotovili, da se bo njen sluh izboljšal, a se to ni zgodilo. »Navadila sem se, pač ne slišim dobro na desno uho,« se nasmehne in doda, da upa le, da se njen sluh ne bo več slabšal, saj si ne predstavlja, da ne bi več slišala. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije