OPERACIJA

Slovenski televizijec pod nož: Ničesar se ne spomnim

Nika Škrleca so morali operirati.
Fotografija: Dramski igralec in televizijski voditelj Nik Škrlec. FOTO: Uroš Hočevar, Delo
Odpri galerijo
Dramski igralec in televizijski voditelj Nik Škrlec. FOTO: Uroš Hočevar, Delo

Priljubljeni voditelj Malih sivih celic na TVS Nik Škrlec je začetek leta preživel v bolnišnici. Kot nam je uspelo razbrati iz njegovih zapisov na instagramu, je prestal operacijo trebuha. Ta je bila napovedana, v bolnišnici pa mu k sreči ni bilo treba ostati dolgo.

Škrlec je po poklicu dramski igralec, kar je iz njegovih zapisov vsekakor mogoče razbrati. »Jutri bom operiran, razrezali mi bodo trebuh,« je dan pred operacijo v nekoliko dramatičnem slogu zapisal Škrlec. Svoje sledilce je v prvem delu obvestil, da bo za pooperacijsko nego na domu poskrbela njegova partnerica, prav tako igralka, Lena Hribar.


Na dan operacije je sledilce obvestil, »da so mu trebuh že zašili in da se ničesar ne spomni«. Dan, ki ga je preživel v bolnišnici, je minil brez zapletov. Dodal je, da se počuti super.

Po uspešni operaciji sta, kot kaže, nekoliko popustila napetost in strah, saj je v objavi začel pisati v bolj šaljivih tonih. »Zdravniki so rekli, naj zdaj počivam in res res ne pretiravam z nepotrebnimi opravki. Sem rekel, to pa znam,« se je pošalil Škrec. Kot je dodal, so mu zdravniki svetovali štirinajst dni počitka. In kaj je zdravnikom na to odgovoril Škrlec: »Hvala!«
Preberite tudi: Televizijec, ki si zapomni 3141 decimalk števila π (pi)
Njegovi prijatelji so mu ob objavah zaželeli čimprejšnje okrevanje in mu v šaljivem slogu odgovorili, da ga operacija trebuha vsaj ne more ovirati pri uporabi rubikove kocke in pomnjenju. Škrlec je fant mnogih talentov in hobijev, je namreč nekdanji rekorder v recitiranju decimalk števila π, prostočasni 'znanstvenik' in voditelj delavnic pomnjenja, ki se zadnje čase intenzivno posveča reševanju rubikovih kock pod vodo.

Preberite še:

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije