Slovenski slavček ima novo tržno domislico

Prepričan je, da bo izdelek šel za med, ker da si ga želijo prav vsi.
Fotografija: Zamisli slovenskemu slavčku ne zmanjka. FOTO: TIBOR GOLOB
Odpri galerijo
Zamisli slovenskemu slavčku ne zmanjka. FOTO: TIBOR GOLOB

V poplavi vseh samopromotorejv, ki so se v letih samostojne Slovenije zvrstili na estradi, je s posebnim slogom in premišljeno taktiko doziranja svojega lika v medije daleč najbolje uspelo slovenskemu slavčku Damjanu Murku. Počel in naredil je zares že marsikaj, ni jih malo, ki menijo, da pravzaprav vse. A ni tako. Kot pravi, še zdaleč ne. Idej je na zalogi še dovolj. Zadnja, ki jo je udejanjil, je denimo, da želi, da se z njim pošpricamo! In to dobesedno.


Zdaj si je domislil, da bi rad imel še svoj lastni parfum. Rečeno, storjeno. Kupcem tako ob zgoščenki podarja stekleničko parfuma, ki se, kajpada, imenuje La Murko. »Je za vse, ki si upajo biti drzni, posebni, unikatni, pravzaprav. Naj se pošpricajo z mano, kot je slogan že na embalaži mojih novih parfumov, ki so v moški in ženski različici,« pravi.

Idejo o parfumu sta dobila z idejnim vodjo njegovih velikih projektov, Urošem Apostolovičem - Apom. »Zakaj ne bi vsi dišali po svojem idolu? Vonj po meni je zdaj dosegljiv vsakemu izmed vas. Skrbno smo ga izbrali samo za moje zveste oboževalce in je unikaten,« poudari.


Kaj meni o dišečih stekleničkah z njegovim imenom? »Verjamem v to, da če imaš močno vizijo in predano voljo, ti lahko uspe čisto vse. S temi mislimi sem gradil tudi svojo kariero in poglejte, kaj se je izcimilo. Prešel sem iz okvira povprečnosti in zdaj sem tukaj, kjer sem si zmeraj želel biti,« pove. Po zgoščenki in parfumu je posnel novo skladbo.

»Ne skladbo, hit! Za Kabriolet, kot se skladba imenuje, bomo kmalu posneli tudi spot. V njem se bo seveda širil vonj po svežem, močnem in izkušenem moškem, kot sem jaz,« poudari. Ni polovičar in ne mara amaterjev. Samozavesti mu niti tokrat prav tako kot poprej ne manjka. »Parfumi se bodo prodajali za med, o tem sem sveto prepričan. Vsi rojstni dnevi, božič, dan žena ... so idealna priložnost, da za darilo izberete mene oziroma vonj po meni. Vsi si bodo želeli delček mene na sebi in zdaj lahko dejansko izpolnim vse mokre sanje slehernega izmed vas. Zdaj vas končno lahko pošpricam!« se pohvali in nič ne dvomi o tem, kar je povedal. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije