KARANTENA

Slovenski pevec zaraščen in neprepoznaven (FOTO)

Dvakrat nas je zastopal na Evroviziji.
Fotografija: Omar Naber, ko je bil še obrit in negovan. FOTO: Mavric Pivk, Delo
Odpri galerijo
Omar Naber, ko je bil še obrit in negovan. FOTO: Mavric Pivk, Delo

Karantena se počasi izteka in strogi ukrepi rahljajo, zato so se številni že spravili v stare tirnice. Mnogi slovenski zvezdniki in zvezdnice so se že napotili v lepotilne salone in osvežili videz. Z gotovostjo pa lahko trdimo, da med njimi še ni bilo znanega pevca in našega predstavnika na Evroviziji Omarja Naberja. Očitno je v karanteni odkril, da mu dlake na obrazu ne predstavljajo večjih težav.

Na instagramu redno deli utrinke iz svojega karantenskega življenja. Tako je pred kratkim srečal legendarno Elzo Budau, s katero sta posnela fotografijo, ki jo je z ganljivim zapisom objavil na splet.

Srečala sva se na poti na Grad. Napisala je besedila legendarnih slovenskih popevk, kot so Poletna noč, Brez besed, Samo nasmeh je bolj grenak, Pegasto dekle, Ti si moja ljubezen in mnogih drugih. Zaklepetala sva se kar na potki, trajalo je vsaj uro in pol. Rekla je, da pozna in občuduje moje delo, kar sem si štel v posebno čast. To srečanje si bom zapomnil za vedno. Pesem Poletna noč je edina slovenska pesem, ob kateri sem se vsakič sposoben zjokat kot dojenček. Elza Budau, hvala vam.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije