NA ZABAVI

Slovenski pevec odgovarja na hude obtožbe: Agresiven je bil varnostnik, ne jaz

Trdi, da ni bil opit in da ni prišlo do obračuna.
Fotografija: Zmagovalec Eme 2017 se sooča s hudimi očitki. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Zmagovalec Eme 2017 se sooča s hudimi očitki. FOTO: Jure Eržen, Delo

Slovenski pevec Omar Naber se je odzval obtožbe na njegov račun, ki so se pojavile v medijih. Konec januarja naj se bi namreč na neki zabavi, kamor so lahko prišli le povabljeni, opit spravil na varnostnike ter skoraj izzval fizični obračun. A kot pojasnjuje Naber, je bila situacija povsem drugačna, kot jo nekateri želijo prikazati. 

»Zgodba ni resnična. Je pa žaljiva in predvsem obrnjena na glavo. Nič nisem bil opit. Nihče mi ni odrekal pijače. Nisem naročal nove pijače s polno steklenico. Nič ni prišlo skoraj do obračuna. To si je izmislil nekdo z bujno domišljijo in z zlobo in škodoželjem v srcu. Ne vem, zakaj bi kdorkoli lagal v slabo sočloveka, še posebej, če od tega nima nič,« je pevec zapisal na Facebooku.

Kot nadaljuje pevec, se je postavil v bran študentu, »nad katerim se je varnostnik brez tehtnega razloga začel agresivno znašati«. Kot pravi, takšnega obnašanja in krivic ne prenese. Poudaril je, da se tako ne bi obnašal nikoli ter da je bil agresiven prav varnostnik in ne on. »Jaz sem samo stopil v bran napadenemu,« še zagotavlja Naber.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije