SANJSKO

Slovenske znane neveste, ki jim virus ni pokvaril poročnega dne (VIDEO)

Kljub temu da je kazalo bolj slabo, se je letos poročilo že kar nekaj znanih slovenskih parov.
Fotografija: Savina in njen Garrett. FOTO: Instagram, Savina Atai (posnetek zaslona)
Odpri galerijo
Savina in njen Garrett. FOTO: Instagram, Savina Atai (posnetek zaslona)

Kljub temu da so se organizatorji porok marca držali za glavo in napovedovali, da je šla letošnja sezona po gobe, je ob sobotah že pošteno veselo. Virus očitno ne pride do živega pravi ljubezni ali pa nevestam, ki so odločene, da svoj sanjski dan doživijo tako ali drugače. V zakonski jarem so tik pred karanteno ali kmalu po njej skočili tudi nekateri znani Slovenci in Slovenke. Nekateri so to storili pompozno, drugi skromneje ali pa po tiho.



Med karanteno je svoje sledilce na spletnih omrežjih z veselo novico presenetila manekenka Jana Koteska. Razkrila je, da sta s partnerjem ujela zadnji vlak in se poročila, tik preden so za dobra dva meseca prepovedali poroke. Zdaj bo kmalu postala mamica.


Kot strela z jasnega je sredi karantene na drugem koncu sveta rekla da Savina Atai. Po dolgoletni zvezi z Grkom, za katerega je dolgo pravila, da je moški njenega življenja, se je kmalu po razhodu na vrat na nos poročila z Američanom Garrettom. Poročila sta se na Novi Zelandiji, kjer sta obtičala zaradi karantene in novega koronavirusa.



Med prvimi, ki jim je po karanteni uspelo izvesti poroko v velikem slogu pa sta Filip Pesek, sin voditeljice na RTV Rosvite, in njegova Nastja. Poroko sta dolgo napovedovala in jo nestrpno pričakovala. Poročila sta se na štanjelskem gradu in fotografije razkrivajo, da je bila poroka sanjska.



Prav nepričakovano in povsem po tiho pa sta zakon sklenila še Peter Prevc in njegova dolgoletna spremljevalka Mina. Par ima tudi dve leti starega sina Ludvika.

 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije