PLASTIČNA OPERACIJA

FOTO: Slovenska starleta šokirala z novimi ustnicami, sledilci udarili po njej

Pravi, da se v Slovenijo ne bo vrnila, saj ima prerazkošno življenje za slovenske razmere.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO:Getty Images
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO:Getty Images

Razvpita slovenska starleta Denise Dame, ki se je iz Slovenije odselila v London, je na svojem profilu presenetila z novo podobo, ki je nemudoma padla v oči njenim sledilcem. Korošica (26) si je po operaciji dojk privoščila še poseg povečanja ustnic.


Nad njenim novim videzom so se, presenetljivo, sledilci predvsem zgražali, saj da je bila pred posegom prijetnejšega videza. »Denise Dame počasi postaja plastična lutka«, »Meni je bila lepa v obraz, preden je začela s plastiko. Prsi ima sploh grozne«, »Zadnjič je imela ustnice skoraj večje od jošk. Neki dosežek je. Ampak, ja, včasih je bila dejansko lepa. Škoda«, » Kaj je pa narobe s tvojimi usti, jih malo zateguje? Plastik fantastik«, »Malo se pomiri s tem botoksom. Prej si bila stokrat lepša« ... To so le nekateri od komentarjev.

Sledilci ji še očitajo, da je v starih videih poudarjala, kako je »naravna in ne potrebuje popravkov«, zato jih je njen novi videz še toliko bolj šokiral.

Njeno razkošno življenje ...


Denise je sledilcem še povedala, da se v Slovenijo še ne namerava vrniti, saj ima previsoke standarde in prevelike izdatke v svojem življenju, ki je na »Prada nivoju«. »Plačujem nutricionista, osebnega trenerja, imam dermatologa. Imam prevelike stroške, da bi si privoščila biti slavna v Sloveniji, zato se v Slovenijo ne bom vrnila,« je povedala na posnetku.

Ta je neko sledilko dodobra razburil: »Prvo kod prvo, nisi ne slavna ne pomembna. Najprej se nauči osnovne kulture in nehaj poniževati ljudi okrog sebe in Slovenijo, ki ti je dala varno in mirno življenje in tudi v kateri lahko dosežeš tudi marsikaj, a le če uporabiš tisto majhno jedrce, ki ga premoreš v glavi

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije