TEKMOVANJE

Slovenska pevka, ki ji je na odru ušlo, išče ljubezen v hrvaškem šovu

Udeležila se bo priljubljenega Sanjskega moškega.
Fotografija: Izraz na licu Marjetke po zelo neposredni izjavi tekmovalke o tem, da ji je na odru ušlo. FOTO: Voyo.si  FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Izraz na licu Marjetke po zelo neposredni izjavi tekmovalke o tem, da ji je na odru ušlo. FOTO: Voyo.si  FOTO: Pop TV

Pred novo sezono hrvaške resničnostne oddaje Sanjski moški (Gospodin savrčeni), ki prihaja na male zaslone jeseni, so producenti izdali nekaj imen gospodičen, ki se bodo potegovale za popolnega moškega. Med njimi je tudi Slovenka Nuša Rojs, ki se je bralci morda spomnite iz letošnje sezone Slovenija ima talent, kjer se je uvrstila v polfinale.

Nušo (28) so hrvaški javnosti predstavili kot skladateljico in pevko, katere spoti so na youtubu zelo popularni, saj ima tudi po pol milijona ogledov. Trenutno piše avtobiografsko knjigo in prihaja iz manjšega mesta pri Mariboru.


Za RTL je dodala, da je odvisna od adrenalina in da se ničesar ne boji, po drugi strani pa je, kot je dejala, zelo romantrična in pripravljena na pravo ljubezen. Za sebe še pravi, da je komunikativna, zabavna in iskrena, njen sanjski moški pa mora biti prijazen, iskren in duhovit.

Tisti z dobrim spominom se je morda še spomnite, ko je gledalce talentov zabavala s country petjem, plesom, z jodlanjem in izjemno energičnim nastopom ter ne nazadnje s priznanjem sredi odra: »Mislim, da sem se malo polulala, ker me je prej tiščalo.« Žirantki Marjetka Volk in Ana Klašnja sta bili ob tem povsem šokirani.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije