ZMAGA

Slovenec zmagal v portugalskem šovu

Objavljeno 24. julij 2019 09.35 | Posodobljeno 24. julij 2019 09.35 | Piše: A. K.

Jonatan Haller Pereira pravi, da se mu je življenje obrnilo na glavo.

Enaindvajsetletni Jonatan je navdušil tudi Portugalce.
Jonatan Haller Pereira, ki šteje 21 let in ga je širša slovenska javnost spoznala v priljubljenem šovu Slovenija ima talent, je zmagal v portugalskem šovu La Banda. Mladenič, ki se je rodil materi Slovenki in očetu Portugalcu ter je svojo mladost preživel po vsem svetu, je priznal, da se mu je z zmago uresničila življenjska želja, življenje pa obrnilo na glavo.
image
Tatiana Duarte, Gonçalo Mendes, Inês Marcelino, Jonatan Haller Pereira in Bárbara Miranda FOTOGRAFIJI: RTP

»Počutim se, kot bi zadel gol v finalu svetovnega prvenstva. Največ mi pomeni to, da sem presegel samega sebe v vsaki fazi oddaje. Zmaga je zame potrditev, da sem na pravi poti in da res delam to, kar mi je namenjeno,« je bil vzhičen mladenič, ki je v zadnji sezoni šova Slovenija ima talent očaral slovenske najstnice. Očitno bodo za njim norela tudi dekleta drugod po svetu, saj je Jonatan z zmago v šovu postal del glasbene skupine BMRNG, ki jo sestavljajo še Bárbara Miranda, Gonçalo Mendes, Inês Marcelino in Tatiana Duarte.
Počutim se, kot bi zadel gol v finalu svetovnega prvenstva.


Peterica je dobila pogodbo z založbo Sony ATV in snemanje albuma. Jonatan je za konec še povedal, da razmišlja o selitvi na Portugalsko, vendar bi rad ohranil stike z ljudmi v Sloveniji. Pred njim je naporno obdobje, saj se zaveda, da mora trdo garati za uspeh. »Ogromno bi rad še razvil, kar se tiče petja, plesa in samega sebe,« še pravi mladi glasbenik. 
Deli s prijatelji