PRAZNOVANJE

Skrivno praznovanje Raayevega varovanca

Koroški glasbenik Luka Basi je praznoval 26. rojstni dan. Zabava je bila pestra, za presenečenje je poskrbel sam.
Fotografija: Raay, Luka Basi, Marjetka in Manca Špik
Odpri galerijo
Raay, Luka Basi, Marjetka in Manca Špik

Korošec Matej Prikeržnik je svojo srečo in željo po prepoznavnosti pred leti pokazal v šovu Slovenija ima talent, nato pa se ga je prijel vzdevek Luka Basi, s katerim osvaja oboževalke po Sloveniji in na Hrvaškem. Varovanec producenta Raaya, ki na youtubu niza na milijone ogledov videospotov, je pred kratkim praznoval 26. rojstni dan, na zabavo v Ljubljani pa je povabil glasbene kolege Manco Špik, Isaaca Palmo, brata Aneja in Roka Piletiča iz dua BQL, Niko Zorjan ter seveda svoja mentorja Marjetko in Raaya ​Vovka.
Prijatelji so ga obdarovali s šaljivimi darili.
Prijatelji so ga obdarovali s šaljivimi darili.

Praznovanja mladi glasbenik, s katerim naj bi Raayu po pisanju številnih medijev padla sekira v med, saj je trenutno eden najbolj priljubljenih izvajalcev južno od naše meje, ni obešal na veliki zvon, zato je nanj povabil le najtesnejše sodelavce in prijatelje, ki pa so, kljub temu da Luka rad ostaja anonimen, ko beseda nanese na njegovo zasebno življenje, na družabnih omrežjih objavili nekaj posnetkov.


Manca Špik je Luki podarila tri litre cvička, Nika Zorjan je poprijela za mikrofon in zapela, prav tako sta nastopila Manca in Isaac, za presenečenje večera pa je poskrbel Luka, saj je zapel samemu sebi, čemur so se njegovi prijatelji dobro nasmejali in se ob njegovem nastopu odlično zabavali. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije