EMA

Škandal: Vid Valič sploh ni vodil Eme!

Hrvaška Andrea Andrašić ne zanika, da je vodila slovenski izbor za pesem Evrovizije.
Fotografija: FOTO: Release Press
Odpri galerijo
FOTO: Release Press

Iz hrvaških medijev smo izvedeli, da letošnje slovenske Eme pravzaprav ni vodil Vid Valič, ampak »izkušena in profesionalna« hrvaška komičarka Andrea Andrassy, sicer menda hudo najboljša prijateljica komika Vida Valiča, ki, kot se številni spomnijo, s svojimi dovtipi takrat ni požel smeha, za to pa vseeno pokasiral po 1250 evrov bruto za vodenje ene oddaje (sovoditeljica Raiven pa 750, so razkrili na RTV). No, njen prihod, torej Hrvatice, je, kot je slišati, požegnal sam urednik zabave Mario Galunič.

S televizije sicer zagotavljajo, da ji na RTV honorarja za nastop niso plačali, da je bila osebna gostja omenjenega slovenskega komika, vendar se zdaj poraja vprašanje, ali to pravzaprav pomeni, da bo lahko vsak voditelj na nacionalni televiziji osebno vabil osebne prijatelje, da se jim pridružijo pri vodenju različnih oddaj. Morda ne bi bilo slabo, če bi se kaki voditeljici z nacionalke tako kdaj pa kdaj pridružil kak ljubimec, voditeljem in urednikom pa kaka ljubimka …

FOTO: FB Andree A.
FOTO: FB Andree A.

Kakor koli, številni še zdaj ne morejo pozabiti popolnega kolapsa zdrave pameti, ko se je okoli pete minute neposrednega prenosa Eme v prestižnem terminu najbolj gledane slovenske oddaje pojavila hrvaška Andrea Andrešić, ki se rada tudi pohvali, da je magistrica ekonomije. No, zdaj pa izvemo v velikem pogovoru v neki hrvaški reviji, da jo je res povabil Valič, da jo je učil in naučil, da ni imela treme, navedbe iz vprašanja, da je »nedavno vodila veliki slovenski dogodek, Emo«, pa v odgovoru – pač po hrvaški logiki in principih – ni zanikala.

FOTO: Release Press
FOTO: Release Press

Pa je omenjena magistrica ekonomije tudi dodala, »da sploh ni imela težav, ko je govorila v nematernem jeziku, torej po slovensko, saj ji je pomagal – (POZOR!!!, op. a.) – sovoditelj Vid Valič«. Se pa v Bulvarju sprašujemo, zakaj je Valič sploh prejel, kot je znano, voditeljski honorar, če je bil, kot trdi Hrvatica, »le njen sovoditelj« … Ja, takle 'mamo!

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije