MLADOPOROČENCA

Sin Rosvite Pesek pred oltarjem doživel šok, spregovorila sta tudi o naraščaju (VIDEO)

Tik pred obredom je izvedel, da ju ne bo poročila matičarka, kot sta to sprva načrtovala.
Fotografija: Filip in Nastja uživata v Črni gori. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Filip in Nastja uživata v Črni gori. FOTO: Instagram

Mladoporočenca Filip Pesek in Nastja Kramer Pesek uživata na medenih tednih v Črni gori. Na romantičnem potovanju pa sta si vzela tudi nekaj časa za sledilce na instagramu in odgovarjala na vprašanja, ki so jima jih postavili.

Med drugim je Nastja razkrila, da je svojemu možu med obredom pripravila presenečenje. S Filipovo pričo se je namreč dogovorila, da bo on vodil obred. Filipu je tako matičarka pred oltarjem dejala, da ju ne bo poročila ona, temveč nekdo drug. Poročna pravljica je s tem dobila še večje razsežnosti, saj sta se oba strinjala, da je to obredu dodalo še večjo osebno noto.
 

Preberite tudi: Čustvena Rosvita Pesek večkrat obrisala oči in maskaro (FOTO)



Sledilce Filipa in Nastje je zanimalo tudi, kdaj, če sploh, načrtujeta naraščaj. Filip je dejal, da Nastja še ni noseča in da se mora najprej navaditi na psičko Zaro, ki je v njuno življenje vstopila letos. Vse ob svojem času, sta poudarila.

Stroški višji, kot sta pričakovala

Mladoporočenca sta spregovorila tudi o tem, koliko je stala poroka. Točnega zneska sicer nista želela razkriti, sta pa priznala, da so bili stroški za polovico višji, kot sta načrtovala. Je pa Filip tovrstne stroške primerjal z nakupom avtomobila: cena je odvisna od tega, za kakšnega se odločiš.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije