BOLEČINE

Senidah sporočila žalostno novico, ponjo prišel rešilec

V hudih bolečinah se je oglasila iz reševalnega vozila.
Fotografija: Vsaka njena pesem je na Balkanu uspešnica. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Vsaka njena pesem je na Balkanu uspešnica. FOTO: Instagram

Senida Hajdarpašič, z umetniškim imenom Senidah, je po svojem nedeljskem največjem samostojnem koncertu v karieri na Gospodarskem razstavišču požela bučen aplavz, toda njeno počutje ni bilo ob tem nič kaj bleščeče. Po koncertu se je znašla v reševalnem vozilu, kot kaže, so ji odpovedale noge.

Senidah iz odra v reševalno vozilo. FOTO: Zaslonski Posnetek, Instagram
Senidah iz odra v reševalno vozilo. FOTO: Zaslonski Posnetek, Instagram
»Moj pogled po sinočnjem nastopu. Že nekaj dni trpim in potujem na nastope v hudih bolečinah, tabletah in injekcijah, a sinoči je moje telo reklo 'stop'! Ne greš nikamor in končala sem na urgenci,« je objavila Senidah in zraven dodala fotografijo iz reševalnega vozila, ki je prišel ponjo po koncertu.
Preberite tudi: Rekli so ji, da ji nikoli ne bo uspelo
Ob tem je Senidah, ki zadnji mesec podira rekorde na lestvicah poslušanosti najbolj priljubljenih na youtubu v Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, BiH, Črni gori, Avstriji, Švici itd. svojim privržencem sporočila, da odpoveduje naslednja dva koncerta, in se jim za to opravičila. »Prišla bom ob prvi priložnosti. Čaka nas še mnogo nastopov, a da tudi teh ne bi bilo treba odpovedati, se moram najprej pozdraviti in čez nekaj dni s polno paro naprej.« 

Preberite še:

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije