GLAVNA NAGRADA SANDIJU

Se še spomnite Bara na Planet TV? Razkrivamo, koliko dobička so imeli

Od začetka avgusta, ko je bila družba ustanovljena, pa do konca leta so ustvarili skoraj 179 tisoč evrov prihodkov iz prodaje. A tudi stroški so bili visoki.
Fotografija: Zmagovalec Bara na Planet TV Sandi. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Zmagovalec Bara na Planet TV Sandi. FOTO: Mediaspeed.net

Takoj po začetku letošnjega leta se je zaključil resničnostni šov Bar na Planet TV. Glavno nagrado si je z vestnim delom in mirnimi živci prislužil Sandi Jug. Glede na to, da se s pretirano obiskanostjo Bara v središču prestolnice niso ravno mogli pohvaliti, smo zdaj, ko so izkazi in bilance javno dostopni v evidencah Agencije RS za javnopravne evidence in storitve (Ajpes), preverili, kako dobro (ali slabo) je Bar posloval.

Podjetje Planet Bar ima sedež na Proletarski cesti, medtem ko se je Bar nahajal na Kongresnem trgu. FOTO: Bar na Planet TV
Podjetje Planet Bar ima sedež na Proletarski cesti, medtem ko se je Bar nahajal na Kongresnem trgu. FOTO: Bar na Planet TV

Podjetje, ki je bilo podpisano na ceniku, je Planet Bar, njegov edini lastnik pa je Beograjčan Nemanja Mićić (njegove ime je moč zaslediti v povezavi z resničnostnimi šovi, ki jih predvajajo na Planet TV). Javne evidence kažejo, da je družba lani ustvarila 178.764,29 evrov prihodkov iz prodaje, na drugi strani pa je pridelala kar 176.430,40 evrov stroškov. Nekaj več kot 58 tisočakov predstavljajo nabavna vrednost prodanega blaga in materiala ter stroški porabljenega materiala, medtem ko kar dve tretjini pomenita stroške storitev. Kakšnih, ni znano. Na koncu je pod črto, po plačilu davka iz dobička, ostalo natanko 22,93 evra čistega dobička.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije