IZZIV

Schumacher spregovoril s slovensko pevko

Priljubljena pevka pripravlja zanimiv izziv za poslušalce.
Fotografija: Michael Schumacher leta 2011. FOTO: Albert Gea, Reuters
Odpri galerijo
Michael Schumacher leta 2011. FOTO: Albert Gea, Reuters

Nina Donelli bo letošnje prve majske dni združila v glasbeno-športni kombinaciji, k zanimivemu izzivu pa je ob izidu svoje nove pesmi povabila tudi poslušalce, ki se bodo lahko z njo pomerili v hitrosti.
Spomin na srečanje z legendarnim Schumacherjem je še vedno živ. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
Spomin na srečanje z legendarnim Schumacherjem je še vedno živ. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV

Mlada pevka je namreč velika ljubiteljica gokarda, z dirkanjem pa se je pred leti ukvarjala precej resno. »Karting sem odkrila pri 10 letih,« razkrije Nina, ki se je s klubom AMD Tazkart udeleževala tekem na državni ravni. Tekmovala je v kategoriji 2, gazela mini, v Sloveniji, Italiji in na Hrvaškem.

»Leto pozneje sem začela v novi kategoriji, in sicer sem se udeležila dirk za državno prvenstvo ter pokal Sportstil v kategoriji 3, gazela free. Kartingi v tej kategoriji so še hitrejši, zmogljivejši in omogočajo več nastavitev. V tej sezoni sem dosegla tretje mesto v skupnem seštevku. Tisto leto smo začeli sodelovati s trenerjem in mehanikom Ivanom in Nenadom Stojšičem. V sezoni 2010 sem spet prestopila v višjo kategorijo.
Nina je velika ljubiteljica dirkalnih avtomobilov.
Nina je velika ljubiteljica dirkalnih avtomobilov.

Prehod na zmogljivejši dirkalnik je bil kar težak, saj nisem imela ustreznega znanja in toliko izkušenj kot fantje. Ampak vseeno sem dosegla nehvaležno četrto mesto v skupnem seštevku,« se spominja dirkalne poti. Danes se s športom ukvarja rekreativno, leta na dirkalnih stezah pa so ji kljub temu ostala v lepem spominu. Med drugim je v nemškem Kerpnu osebno spoznala Sebastiana Vettla in še slovitejšega Michaela Schumacherja

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije