POGREŠATA SLOVENIJO

Savina na Novi Zelandiji ujeta z znano Slovenko (FOTO)

Komaj čakata, da se sprostijo letalske linije.
Fotografija: Savina in njen dragi sta se letos poročila. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Savina in njen dragi sta se letos poročila. FOTO: Instagram

Lepotna gurujka in svetovalka za bolj zdravo življenje Savina Atai se zadnje čase dnevno pojavlja na družabnih omrežjih. S svojimi nasveti skrbi, da številne ženske odkrivajo novo plat lepote in notranje moči. Letošnje leto pa je bilo za Savino prelomno, saj je končala dolgoletno zvezo in začela novo. Kot strela z jasnega je odjeknila novica, da je po novem poročena. Večno zvestobo je obljubila svojemu partnerju, Američanu Garrettu, s katerim živi na Novi Zelandiji. Partner je tudi njen poslovni sodelavec in Savina kar žari od sreče.

Savina pogosto prizna, da pogreša Slovenijo, in koronavirus jo je prikrajšal obiska domače dežele. Na Novi Zelandiji je kar nekaj časa preživela s še eno znano Slovenko, ki prisega na zdravo življenje in prehrano. Tam se je družila s kuharico in z ljubiteljico joge Terezo Poljanič. Ta je tudi sodelovala v zdravem izzivu, ki ga je pripravila Savina, in za njene sledilce pripravila tradicionalni korejski kimči. Takole je zapisala ob objavi njune zadnje skupne fotografije: 

»Tereza je v preteklih dneh prehodila 80 km Heaphy tracka ob Golden Bay plaži in gozdovih,jaz sem odvodila 12+2 uri licence za nove učiteljice Juicy Face Lifyinga,ter posnela nove videe za naš Juicy & Strong Immunity Beauty Bootcamp. Tako, da sva se nagradili z obilnim zajtrkom.«



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije