ČUSTVENI ZAPIS

Savina Atai joka in se sprašuje: Jo bom sploh še kdaj videla?

Pravi, da je hkrati zelo srečna in izpopolnjena, a tudi zelo žalostna.
Fotografija: Savina Atai in njen mož Garrett. FOTO: Facebook, Savina Atai
Odpri galerijo
Savina Atai in njen mož Garrett. FOTO: Facebook, Savina Atai

Savina Atai letošnje z novim koronavirusom močno zaznamovano leto preživlja na Novi Zelandiji s svojim možem, Američanom Garretom, s katerim sta si večno zvestobo obljubila spomladi. V deželi kivijev sta preživela tudi medene tedne, saj kam drugam zaradi omejitev ob pandemiji niti nista mogla. Kljub sreči v ljubezni in poslu pa mednarodna mojstrica obrazne joge in avtorica številnih knjig, ki učijo o tem, kako skrbeti za svojo notranjo in zunanjo lepoto, pogreša svojo družino v Sloveniji.
 
Preberite tudi:
Znana Slovenka šokirala javnost: Porinil mi ga je v usta, ko sem imela devet let

V čustvenem zapisu je priznala, da že devet mesecev ni videla svojega očija, druge mame Irene, ni objela prijateljev ... »Ne vem, ali bom še kdaj videla babico, krepko čez 90 jih ima.« 
 
Preberite tudi:
Mož Savine Atai kot otrok živel v avtomobilu
Savina Atai še vedno ljubi bivšega, to mu je sporočila

Savina ureja papirje, da bom lahko čez nekaj mesecev šla po svojo psičko, ki bo potem morala v karanteno, Savina in mož pa v ločeno karanteno v Aucklandu. »Karantene so tukaj zunaj doma, v posebej za to pripravljenem hotelu. Spoštujem in razumem: Nova Zelandija se vrhunsko spopada s situacijo, na našem otoku nimamo niti enega primera, ne rabimo mask. Hvaležna sem. Globoko. Štejem svoje blagoslove. A jokam, ko vidim svojo psičko na skypu, kužke na plaži ... jokam po pogovoru z očijem ... Včasih sem bila vsak teden na letalu, zdaj se to zdi kot oddaljen spomin,«​ je še zapisala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije