NESREČNA LJUBEZEN

Saša Lendero jokala zaradi ljubezni

Znani Slovenci so nam zaupali, kdaj so jokali zaradi nesrečne ljubezni. Ula Furlan je pisala dnevnik, Rok Ferengja je trpel v najstniških letih.
Fotografija: Saša Lendero je zdaj srečna s svojim Miho. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Saša Lendero je zdaj srečna s svojim Miho. FOTO: Facebook

Pred vrati je maj, mesec ljubezni, ki pa ni vedno takšen kot iz pravljice. Nesrečna ljubezen je ena izmed življenjskih faz, ki jo doživi prav vsak. O tem smo se pogovarjali z znanimi Slovenci, ki so nam priznali, da so že doživeli razočaranje.

Televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih je srečno poročen očka treh otrok. Žensk, ki so v mlajših letih strle njegovo srce, je več. »Ampak vsem sem danes hvaležen. Vsi smo na boljšem. Vedno se je na koncu tako izteklo, da je bilo najboljše za oba. Uh, ta dvajseta,« v smehu pravi Boštjan. Ob tem se je spomnil le en mesec trajajočega razmerja. »Nato pa mi je rekla tisti slavni stavek: 'A sva lahko le prijatelja?'« je dejal in brez sramu priznal, da je ob tem točil solze.

Ula je svojo žalost prelila na papir. FOTO: INSTAGRAM
Ula je svojo žalost prelila na papir. FOTO: INSTAGRAM

Tudi Ula Furlan je bila kdaj razočarana, a nima velikega seznama nesrečnih ljubezni. »Zgodila se je kakšna najstniška poletna romanca, morda kakšen neuspel gimnazijski poskus za mesec, dva. Sicer pa imam bolj zgodovino dolgoročnih in več let trajajočih zvez. Verjetno se tisti krajši ljubezenski prebliski niso prav razpletli, ker sem bila premlada, ker nisem vedela, kaj sploh želim od ljubezni, zveze, partnerja, kakšnega sočloveka iščem, ker se je zaiskrilo in potihnilo. Pa ne enkrat. Po mojem je vsaj en najstniški dnevnik in pol posvečen hrepenečemu in zlomljenemu srcu.«

Saša Lendero je bila v nezdravenm razmerju. FOTO: Dejan Nikolič
Saša Lendero je bila v nezdravenm razmerju. FOTO: Dejan Nikolič

Pevka in voditeljica Saša Lendero že dolga leta ljubi Miho Hercoga, s katerim ima hčerko Ario, a v ljubezni ni bila vedno srečna. Njena nesrečna ljubezen je trajala dolga leta. »Največ solz sem prelila zaradi fanta, s katerim sva bila skupaj šest ali sedem let. Ves čas sva bila nesrečna, se razhajala in dobivala. Ta zveza je bila čudna in nezdrava, da sem bila ves čas žalostna,« nam je zaupala Saša. Iz te izkušnje se je naučila, da ob sebi ne želi tipičnega frajerja, temveč osebo, ki je zadovoljna, ima normalne odnose s svojimi bližnjimi, zna ljubiti in sprejemati ljubezen.


Vodja skupine Rok'n'Band Rok Ferengja je zaradi nesrečne ljubezni jokal v najstniških letih. »Potem pa se že navadiš, da ne gre vedno vse po načrtih. Sem pa nesrečno ljubezen tudi pretvoril v kakšno novo pesem. Z Rok'n'Band smo si tako v vseh letih nabrali že lep izbor pesmi, namenjenih predstavnicam nežnejšega spola po imenu Tina, Nika, Mojca, Petra, Maja ... Katera od njih je gotovo nastala tudi po osebni izkušnji nesrečne ljubezni,« nam je zaupal.

Legendarni radijski voditelj in urednik Dragan Bulič uživa v življenju in ljubezni ne potrebuje. FOTO: MEDIASPEED.net
Legendarni radijski voditelj in urednik Dragan Bulič uživa v življenju in ljubezni ne potrebuje. FOTO: MEDIASPEED.net

Glasbeni poznavalec in urednik Dragan Bulič je svojo prvo ljubezen srečal pred odhodom v vojsko in ji zabičal: »Če želiš, me lahko počakaš, a glej, da ne bom pozneje slišal, kako si se igrala z mojimi prijatelji. Držala je besedo in skupaj sva bila kar veliko let.« Tudi sam je bil kdaj razočaran, ob tem pa nam je priznal, da je nekoč tudi sam zlomil srce.

»Punci z našega radia. A bolj kot ljubezen, ki je bila zanjo zelo pomembna, je mene zanimalo njeno telo. Priznam, bilo mi je zelo lepo, a njeno ljubosumje je naredilo svoje in dobil sem rdeči karton. In zdaj sem na stara leta srečno sam! Uživam v življenju, a ljubezni ne potrebujem.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije