DUET

Saša in Domen se vračata v velikem slogu

Posnela sta duet z naslovom 100%, za katerega upata, da bo hit poletja.
Fotografija: Sodelovanje gradi skupne uspehe. FOTO: Promocijski Material
Odpri galerijo
Sodelovanje gradi skupne uspehe. FOTO: Promocijski Material

Priljubljena glasbenica Saša Lendero, ki je svojo pevsko kariero začela z Wernerjem, pozneje pa se je odločila za samostojno glasbeno pot, se je tokrat povezala s Štajercem Domnom Kumrom.
Sodelovanje gradi skupne uspehe. FOTO: Promocijski Material
Sodelovanje gradi skupne uspehe. FOTO: Promocijski Material

Saša in Domen sta namreč združila energijo in ustvarila pesem, ki z lahkotnostjo, pozitivnim sporočilom ter melodijo in ritmom poletja napoveduje 100 odstotkov, kot je tudi naslov pesmi, prijetnega poslušanja.

»Dueta nisva načrtovala, čeprav sva se mnogo let o tej možnosti pogovarjala. A sva vedno zaključila, da ko bo pesem prava, bova takoj vedela, da je to najin duet. In točno to se je zgodilo!« o sodelovanju navdušeno pripovedujeta priljubljena glasbenika, ki sta se v mnogih letih ustvarjanja v spomin in srca poslušalcev zapisala s premnogimi uspešnicami in brezčasnimi hiti. Prepričana sta, da sta znova zadela pravo kombinacijo, saj so prvi odzivi na pesem izjemni. Tako naključni poslušalci kot njuni glasbeni kolegi jo označujejo za 100% poletni hit.

Skupaj s pesmijo sta predstavila videospot, ki je nastal v produkciji Janija Pavca ter preseneča z izbiro in kombinacijo čudovitih prizorov obale ter modernejšega, industrijskega okolja kontejnerskega depoja tik ob Luki Koper. V videospotu nastopajo tudi glasbenik Rusko Richie, privlačne plesalke Exquisites dancers in fantje iz Lazarole models. Za styling sta poskrbela The Lie by JPZ in Omara, za ličenje pa Mojca Škof. Pod melodijo se podpisujeta Miha Hercog in Saša Lendero, ki je tudi avtorica besedila.


Pesem je nastala v produkciji Hercog, v sodelovanju z odličnimi slovenskimi glasbeniki, kot so Robert Pikl (kitare, ukulele), Štefan Šarkezi (bas kitara), Robi Novak (harmonika) ter Manca Špik (spremljevalni zbori).

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije