NA KONCERTU

Šarec po dolgem času pokazal družino, stisnili so se k znanemu Slovencu

Premierjeva žena in hčeri so bile nasmejane v družbi enega največjih slovenskih zapeljivcev.
Fotografija: Po napornem tednu se je premier Šarec z družino sprostil na koncertu. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Po napornem tednu se je premier Šarec z družino sprostil na koncertu. FOTO: Jure Eržen, Delo

»Je neizmerno odgovoren, zanesljiv in razsoden. Ni ravno zaprisežen romantik, a mu tega ne zamerim, čeprav ne bi imela nič proti, če bi se na tem področju malce izboljšal,« je pred časom za revijo Suzy povedala Barbara Iskra o svojem soprogu, premierju Marjanu Šarcu.

Čeprav ga je žena razkrinkala kot ne ravno najbolj romantičnega, pa si je premier, ki ima natrpan urnik, vzel čas ne le za ženo, ampak tudi hčeri, in jih odpeljal na razprodani koncert enega najromantičnejših pevcev pri nas, Jana Plestenjaka.

Družina Šarec in Jan Plestenjak v zaodrju koncerta v Cankarjevem domu. FOTO: Facebook
Družina Šarec in Jan Plestenjak v zaodrju koncerta v Cankarjevem domu. FOTO: Facebook
Žena in hčeri (11-letna Vivijana in 9-letna Gabrijela) Šarca so očitno Janove oboževalke, saj so na fotografiji, na kateri se je celotna družina stisnila s pevcem, nasmejane do ušes, premier pa, kot kaže, ni ljubosumen, saj je videti, da je tudi on užival.
 
Preberite tudi:
FOTO: Šarčevi izbranki se je ob Marjanu smejalo
Šarec se že šali na račun Mlinarjeve (VIDEO)

Šarec se sicer redko v javnosti pojavlja z ženo, še redkeje slovenska javnost vidi njuni potomki. Takrat še kandidata Šarca je na enem izmed predvolilnih soočenj na predsedniških volitvah oktobra 2017 namesto žene celo spremljala tašča Vida Iskra.

Premier in njegova žena, ki sta se spoznala na gasilski veselici, sta poročena od leta 2005. Kmalu zatem, ko je postalo jasno, da ima Šarec ambicije tudi na državnem političnem parketu, so se pojavila namigovanja, da svojo ženo pretepa, kar pa je odločno zanikal.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije