DRUŽINA

Rosvita Pesek v srce zadela z družinsko fotografijo (FOTO)

Njen sin Filip se bo julija poročil.
Fotografija: Rosvita in Filip Pesek. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Rosvita in Filip Pesek. FOTO: Facebook

Pri Peskovih je kot vedno veselo in nasmejano. Da sta televizijska voditeljica Rosvita Pesek in njen sin Filip povezana, ni skrivnost, prav tak ljubeč in iskren odnos pa nadaljujeta tudi zdaj, ko sta vsak na svojem. Rosvita in Filipova zaročenka Nastja sta na spletnih omrežjih (vsaka na svojem) objavili isto družinsko fotografijo in sledilcem sporočili, da se imajo v družbi drug drugega nadvse lepo. Druga drugi sta tudi všečkali objavi.



Medtem ko se Nastja in Filip pripravljata na poroko, ki bo julija (točnega datuma nista razkrila), pa se že ugiba, ali je Nastja noseča. Rosvita je ob družinski fotografiji objavila nekoliko dvoumno sporočilo: »Najbližji srcu. Zanje bije močneje ... Odprtih rok za Nastjo,« je zapisala v objavi, polni srčkov, in nekateri sledilci so že začeli ugibati, ali se bo družina morda kmalu še povečala.

Filip nikoli ni skrival, da bi Rosvita rada postala babica. Že leta 2013 je v enem od intervjujev povedal: »Mama si želi vnukov, ji je že malo dolgčas.« Ali se ji bo želja kmalu uresničila, ostaja za zdaj skrivnost. So pa pred Filipom in Nastjo priprave na dolgo pričakovano poroko in Rosvita bo svoji snahi gotovo v podporo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije