ZAMENJALA BO PROFIL

Rosvita napovedala umik: Postalo je pretesno za vse

Njen profil na facebooku ima preveč prijateljev, zato si bo naredila novega.
Fotografija: Vedno nasmejana in srčna Rosvita Pesek. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Vedno nasmejana in srčna Rosvita Pesek. FOTO: posnetek zaslona

Novinarka in televizijska voditeljica Rosvita Pesek je vse bolj priljubljena tudi na družabnih omrežjih. Njen facebook profil je postal tudi obvezna postojanka njenih oboževalcev. Pridno je potrjevala prošnje za prijateljstvo in prišlo je do situacije, ko je njen osebni profil postal preprosto premajhen. Več kot 8.000 sledilcev ima na svojem zasebnem profilu, zato se je odločila ustvariti stran, kjer bodo lahko njeni oboževalci spremljali nekatere utrinke iz njenega pestrega življenja.

Takole je zapisala na svoj profil:

»Drage FB prijateljice in prijatelji,
na tem profilu je postalo malo pretesno za vse, ki bi se želeli družiti. Kmalu bo usahnil, odslej bomo svoje misli, občutke in fotografije lahko delili na STRANI z enakim imenom. Prijazno povabljeni. ps; foto je pa malo za spomine in malo za skomine.«


Priložila je še fotografijo morskih valov, ki butajo ob obalo. Znano je, da sta Rosvita in njen partner Mitja Ferenc velika ljubitelja morja, v Istri imata celo vikend, kamor se z veseljem odpravita. Verjetno v teh dneh še toliko bolj pogrešata šumenje morja in vonj po soli.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije