KONCERT

Romantični spektakel

Gianni Rijavec bo nastopil na gradu Kromberk.
Fotografija: Gianni bo igral na svoj legendarni, posebej zanj narejeni beli klavir z led-lučkami.
Odpri galerijo
Gianni bo igral na svoj legendarni, posebej zanj narejeni beli klavir z led-lučkami.

Na gradu Kromberk pri Novi Gorici se bo 31. avgusta ob 20. uri odvrtel pravi spektakel za nežne duše. Glasbenik Gianni Rijavec skupaj z godalnim kvartetom pripravlja Gala romantični koncert.

»To bo velik romantični spektakel z romantično glasbo, mojim novim glasbenim pop-simfo stilom. Ambient, ki ga ponuja grad Kromberk, je kot nalašč za tovrstni spektakel, je naravna kulisa, scena, ki je ni treba postavljati,« pravi Gianni. Koncert bo snemala nacionalna televizija. Na malih zaslonih ga bodo pospremili posnetki plesnih točk baletne šole iz Nove Gorice. Gianni bo igral na svoj legendarni beli klavir, unikat z vgrajenimi led-lučkami, po naročilu izdelan posebej zanj. Priprave na dogodek so že v polnem teku.

»Intenzivno vadim z glasbeno ekipo pa tudi sam, veliko sem pri klavirju, ki je moj osnovni inštrument. Naj kot zanimivost izdam še naslednje. Letos je 40 let, odkar vozim avtomobile znamke BMW. Moj oče je kupi BMW davnega leta 1974 in od takrat je pri hiši skoraj neprekinjeno avtomobil omenjene znamke. Zaradi tega se je podjetje A-cosmos odločilo, da bo pokrovitelj mojega koncerta, in nagradilo mojo zvestobo blagovni znamki,« nam je zaupal pevec. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije