NOVI IZZIV

Znana Slovenka pred Bobovnikom popolnoma »zablokirala«

Na Planet TV se je vrnil nekdaj priljubljeni kviz.
Fotografija: Milijonar, Slavko Bobovnik. FOTO: Ana Kovač
Odpri galerijo
Milijonar, Slavko Bobovnik. FOTO: Ana Kovač

»Lepo pozdravljeni in dobrodošli,« tako je Slavko Bobovnik pozdravil gledalce, a ne tistih, ki bi gledali Odmeve, temveč gledalce kviza Milijonar, ki se je vrnil na slovenske televizijske zaslone.

Legendarni voditelj se je na začetku leta poslovil od RTV Slovenija in odšel v pokoj, pred tedni pa je odjeknila novica, da bo vodil kviz Milijonar na Planet TV.

Tini se je pri tem vprašanju zataknilo. FOTO: Planet TV
Tini se je pri tem vprašanju zataknilo. FOTO: Planet TV
V kvizu je Bobovnik namesto gostov »zasliševal« tekmovalce. V prvi oddaji so se na vročem stolu preizkusili trije tekmovalci, med njimi tudi Tina Pertinač iz Maribora, ki so jo ljubitelji resničnostnih šovov lahko spremljali v oddaji Bilo je nekoč na Planetu. Tina je na prvih pet vprašanj odgovorila brez težav, pri šestem pa se ji je zataknilo. Potem ko je za izhod v sili uporabila glas ljudstva, ki ji dela ni preveč olajšal, se je odločila, da bo nekoliko tvegala in izbrala odgovor B.

Tveganje se ji ni preveč obrestovalo, saj je bil njen odgovor napačen. Vseeno pa je v žep na koncu pospravila 300 evrov. Po izkušnji na vročem stolu je Tina priznala, da je do voditelja čutila nekaj strahospoštovanja. Izkupiček bo porabila za nakup vstopnic za nogometne tekme, poroča Planet TV.

Milijonar, ki to ni?

Prva oddaja slavnega Milijonarja pa je v javnosti naletela na različne odzive. Nekatere je zmotila višina glavne nagrade, ki znaša 100 tisočakov, kar pa ni niti blizu milijona. Spet drugi v vlogi voditelja pogrešajo Jonasa Žnidaršiča. »Manjka iskrivi, duhoviti, poredni, radovedni Jonas,« je zapisala ena od uporabnic twitterja.





Po drugi strani del slovenske javnosti ostaja zvest priljubljenemu voditelju brez dlake na jeziku. Njih je namreč Bobovnik – kljub malce drugačni vlogi, kot smo vajeni – enostavno navdušil.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije