FINANČNE TEŽAVE

Rene jezen na usodo: Težko mi je gledati mamo, ki ima ogromne kredite

Povedal je, zakaj se je udeležil šova.
Fotografija: Rene bi rad mater izvlekel iz finančnih težav. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Rene bi rad mater izvlekel iz finančnih težav. FOTO: Voyo

Napetosti v Kmetiji se stopnjujejo. Nobeden si ne želi domov in vsi so prišli v šov po glavno nagrado. Tokrat so tekmovalci za prvega dvobojevalca izbrali hlapca Boruta Gregoriča, razširile pa so se tudi govorice, da naj bi ta za drugega dvobojevalca izbral 32-letnega Reneja Šantića, sicer starega znanca resničnostnih šovov pri nas.

Rene je izkoristil trenutek in je Borutu povedal, da se je v šov prijavil zaradi matere, ki ji želi pomagati iz finančnih težav. »V celoti sem tukaj zaradi mame. Da ji z nagrado pomagam, da bi se rešila finančnih težav. Brezposelna je in z ogromnimi krediti. Dela honorarno in težko se prebija. Težko mi jo je gledati. Z nagrado bi rad pomagal njej. Zase me ne skrbi,« je sotekmovalcu potarnal Rene.

Rene je razkril družinsko zgodbo sotekmovalcu. FOTO: 24ur
Rene je razkril družinsko zgodbo sotekmovalcu. FOTO: 24ur

Toda Borutu se ni prav nič zasmilil: »On me ni prišel prosit, da bi ostal notri, da ga torej ne bi izbral za dvobojevalca, ampak da bi se mi zasmilil. Takšni ljudje 'mi ne potegnejo', zato to na mojo odločitev ne bo vplivalo.«

Rene je še potarnal, da je jezen na usodo, zato je v zadnjih dneh nekoliko našpičen. »Žal nisem bog, da bi lahko kar koli spremenil,« je nadaljeval. Toda Borutu se je zgolj zazdelo, da nekdanji odpadnik ni psihično dovolj močen, da bi zdržal do konca, saj da se prehitro užali. Tako je bilo denimo v areni, ko ga člani družine niso povabili medse. Kljub temu je Borut v kamero dejal, da bo, če zmaga, Reneju brez problema dal nekaj denarja od nagrade, da bo lahko pomagal svoji mami.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije