Rebeka Dremelj začela, Vlado Kreslin pa s tremo (FOTO)

Eva Cimbola ne počiva in nadaljuje Evine koncerte.
Fotografija: Rebeka Dremelj. FOTO: Natalija Nataša Frelih
Odpri galerijo
Rebeka Dremelj. FOTO: Natalija Nataša Frelih

Radijska in televizijska voditeljica Eva Cimbola tudi letos prireja Evine koncerte. Zaradi epidemije je namreč odpadlo kar nekaj terminov za te na gradu Jable, kljub temu pa se je odločila, da nadaljuje svojo idejo o butičnih koncertih.

Rebeka Dremelj. FOTO: Natalija Nataša Frelih
Rebeka Dremelj. FOTO: Natalija Nataša Frelih

»Že dlje časa sem obiskovala Kavarno Hiša v Dobu pri Domžalah in vedno znova sem bila navdušena nad čudovitim vrtom, ki ga kavarna ponuja. Ko sem izvedela, da je dovoljeno druženje do 200 ljudi na prostem, sem lastnikoma Barbari in Martinu Vilerju predstavila idejo in tako smo Evine koncerte začeli ustvarjati v njuni kavarni,« je povedala Eva.
 

Prva Rebeka Dremelj


Kot prva je s svojo skupino nastopila Rebeka Dremelj, ki je dejala, da je nastope močno pogrešala. Obiskovalci so to lahko začutili, saj je Rebeka prekipevala od energije.

Preberite še: Goli intervju: Rebeka in Eva brez oblačil posneli pogovor (VIDEO)​
Marko Potrč z novo partnerico, temnolaso Evo (FOTO)
 

Kreslin imel tremo


Na drugem koncertu pa je po treh mesecih premora nastopil Vlado Kreslin. Pred začetkom je priznal, da čuti kar malo treme, ki pa je obiskovalci niso občutili.
Vlado Kreslin. FOTO: Natalija Nataša Frelih
Vlado Kreslin. FOTO: Natalija Nataša Frelih

Pri zadnji pesmi je celo začelo deževati, a prav dež je pripomogel, da se je v kavarni Hiša zgodil spektakularen zaključek koncerta.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije