NA MUHI

Rebeka Dremelj spet tarča grdih komentarjev

Pevke zlobni komentarji ne bolijo več, kot so jo včasih. S fotografijo v spodnjem perilu je odgovorila svoji sledilki.
Fotografija: Rebeka je s tole fotografijo odgovorila ženski, ki ji očita, da se posnetki v spodnjem perilu za mamo dveh otrok ne spodobijo. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Rebeka je s tole fotografijo odgovorila ženski, ki ji očita, da se posnetki v spodnjem perilu za mamo dveh otrok ne spodobijo. FOTO: Instagram

Priljubljena pevka Rebeka Dremelj ves čas dobiva takšne in drugačne komentarje na račun objav na svojih profilih na družabnih omrežjih. Pred kratkim je priznala, da ji je nekdo nekoč zares pljunil v obraz, poleg tega je po dolgih letih svoje uspešne glasbene kariere še vedno zgrožena nad tem, koliko si dajo ljudje opraviti z njenim življenjem. Pred kratkim je namreč neka gospa Rebeko okregala, da se za mamo dveh otrok ne spodobi razkazovati »v gatah«.

Zaradi njene opazke je Rebeka takoj objavila novo fotografijo v spodnjem perilu in ji sporočila: »Ta je samo za vas in vam podobnim, da boste imele tudi med prazniki kaj za glodati.« Nekdanja misica, ki je pred leti zbolela za rakom na ščitnici, je dejala, da je po bolezni postavila meje ljudem, ki se vtikajo v njeno življenje, in je zdaj najmočnejša. A ni bilo vedno tako.


»Na začetku me je prizadel skoraj vsak komentar, ki ni bil pozitiven, z leti pa se utrdiš in raje sploh ne bereš komentarjev – česar ne veš, ne boli,« še pravi Rebeka, ki se prihajajočih praznikov veseli, saj jih bo preživela v družbi svojih najdražjih. 

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije