Razkrivamo podrobnosti letošnje Kmetije

Priljubljeni šov snemajo v Prekmurju v vasici Vučja Gomila. Prebivalcem bodo delali družbo divji prašiči in jeleni.
Fotografija: Produkcija Videostroj je objavila fotografijo, na kateri se lepo vidi poslopje kmetije. FOTO: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Produkcija Videostroj je objavila fotografijo, na kateri se lepo vidi poslopje kmetije. FOTO: INSTAGRAM

S POP TV so nedavno sporočili, da se jeseni na male zaslone vrača priljubljeni šov Kmetija, ki ga bo tudi letos oziroma tretjo sezono vodila simpatična voditeljica Natalija Bratkovič. Jeseni ob njej lahko pričakujemo nekaj stalnic, saj bo nad kmeti z ostrim očesom bedela mentorica Nada Zorec, družbo pa jim bo delala koza Žuža, ki je bila že lani zvezda. Obeta se nam nekaj novosti, in sicer se Kmetija seli na novo lokacijo.

»Nove lokacije se zelo veselim, a kje je, je še skrivnost. Lahko pa povem, da bo letos še več živali in tudi nekoliko bolj neobičajne. To pa pomeni, da bodo imeli kmetje več nalog,« je ob razkritju, da se na male zaslone vrača priljubljeni resničnostni šov, dejala Natalija. A skrivnosti niso prav dolgo ostale skrite, saj je ekipa produkcije Videostroj, ki že leta snema Kmetijo, na svojem Instagram profilu razkrila malce preveč. V zgodbi so objavili kar nekaj posnetkov, med njimi del stavbe, v kateri bivajo kmetje.

Jeseni na POP TV prihaja nova sezona Kmetije in z njo se vrača voditeljica Natalija Bratkovič. FOTO: ANA GREGORIČ
Jeseni na POP TV prihaja nova sezona Kmetije in z njo se vrača voditeljica Natalija Bratkovič. FOTO: ANA GREGORIČ


Poleg tega se zelo glasno šušlja, da šov snemajo v Vučji Gomili v Prekmurju, saj so nam bralci sporočili, da so na posestvu opazili več rdečih poslopij in da fotografije, ki jih produkcijska ekipa objavlja, potrjujejo njihove sume. Sicer pa posestvo ne sameva, saj smo neuradno izvedeli, da se šov zares snema, delovni dnevi ekipe pa so, po posnetkih sodeč, vse prej kot dolgočasni.

Poleg koze Žuže se bodo na posestvu znašli tudi divji prašiči in jeleni. FOTO: INSTAGRAM
Poleg koze Žuže se bodo na posestvu znašli tudi divji prašiči in jeleni. FOTO: INSTAGRAM


»Z ekipo, ki dela pri projektu, smo kot ena družina. Ko se začne snemanje, smo skupaj od jutra do večera. Veliko se pogovarjamo o snemanju, pridejo tudi prosti trenutki za zabavo,« je povedala Natalija, ki jo je tako kot stanovalce na posestvu verjetno presenetil podatek, da letos ne bodo skrbeli zgolj za kokoši, koze in krave, temveč jim bodo na kmetiji družbo delali tudi divji prašiči in jeleni. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije