EVROSONG

Radijsko voditeljico zmerjal s prasico, tako mu je odgovorila

Zapisala je, da je komentar odsev tega, kako slabi smo.
Fotografija: Tanja Kocman. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Tanja Kocman. FOTO: Instagram

Radijska voditeljica Tanja Kocman je bila med številnimi Slovenci, ki so spremljali in komentirali prvi polfinalni večer Evrovizije, ko sta nastopila tudi slovenska predstavnika Zala Kralj in Gašper Šantl.

»Gledam Eurosong in molim boga, da jim je crknilo ozvočenje in, da niso to dejansko glasovi nastopajočih. Pripravimo Dvorano Tabor za 2020, ker, če nam letos ne rata, nam ne bo nikol,« je komentirala.

Njene besede pa so nekoga zelo ujezile, celo tako, da ji je sporočil (objavljamo nelektorirano kot tudi komentarje voditeljice): »Ti pa te več peti prizadeta baba, malo sebe poglej pa te po drugih pluvaj prasica.«

Tanja mu je odgovorila, da si jemlje pravico imeti svoje mnenje in da pokomentira tudi različne stvari. »Tu pa tam se pri tem kdo počuti osebno nagovorjen in užaljen. Ne razumem, zakaj, ker nikoli ne napadem nikogar osebno. Predvsem ne na nivoju nesramnosti. Niti ne opletam z žaljivkami,« je zatrdila.

»Je pa lep pokazatelj tega, kako slabi smo ... kako polni jeze in agresije usmerjene v napačno smer,« se je dotaknila odziva moškega. Nato pa nadaljevala: »Zakaj so družbena omrežja v prvi vrsti postala grožnja in ne sredstvo za povezovanje ljudi, ki jih nekateri redno napadajo zavoljo ničesar. Nenazadnje mi ta dotičen krasno vzgojen fantič nikoli ne bi kaj takega rekel v živo, medtem ko mu je v zavetju Instagrama dovoljen dostop do moje dnevne sobe. Pa ... saj sem mu sama dovolila, bi lahko rekli. A narobe

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije