NAPORNI DNEVI

Priljubljeni pevec pristal na urgenci (FOTO)

Zadnji dnevi v minulem letu so bili za Gašperja Jazbeca izjemno stresni. Ansambel Stil je napel vse sile, da je posnel novo pesem Levo desno.
Fotografija: Ansambel Stil in Domen Kumer so združili moči v novi skladbi. FOTO: Osebni Arhiv
Odpri galerijo
Ansambel Stil in Domen Kumer so združili moči v novi skladbi. FOTO: Osebni Arhiv

Življenje glasbenikov je včasih zelo naporno, in četudi oboževalci marsikdaj vidijo le blišč in uspehe, se za tem skriva ogromno trdega dela. Včasih celo toliko, da telo samo sporoči, da ima vsega dovolj. In prav to se je zgodilo Gašperju Jazbecu, frontmenu ansambla Stil, ki je minulo nedeljo z Domnom Kumrom posnel novo pesem in videospot z naslovom Levo desno.

Gašper Jazbec, frontmen ansambla Stil, pred urgenco FOTO: Osebni Arhiv
Gašper Jazbec, frontmen ansambla Stil, pred urgenco FOTO: Osebni Arhiv

Tik zatem, ko so snemanje končali, je Gašper pristal v urgentnem centru. »Dnevi pred izdajo nove skladbe so bili res izjemno stresni, saj smo nekaj dni zapored dolgo v noč usklajevali in pilili detajle. Dopoldne pa je bilo treba seveda v službo in tako se je zgodilo, da zadnji teden nisem spal skoraj nič, še celo jesti sem pozabil. Telo pa me je opozorilo, da mu nekaj manjka, in tako sem pristal na urgenci. Zbral sem še zadnje atome moči in zdržal do popoldneva, ko je bila skladba posneta, pa me je naš kitarist Sandi Dobnik odpeljal naravnost na urgenco,« nam je razkril simpatični Gašper, ki pa ne more prehvaliti osebja, ki je hitro poskrbelo zanj in ga spravilo v red.

V videospotu za pesem Levo desno je nastopila tudi Jasna Kuljaj. FOTO: YOUTUBE
V videospotu za pesem Levo desno je nastopila tudi Jasna Kuljaj. FOTO: YOUTUBE

»Že naslednji dan je bil nov dan, seveda spet pester, a zdaj si bom vzel dovolj ur za spanje in tudi čas za kosilo, ki ga prej kar ni in ni bilo. Vem, da se sliši neumno, ampak ko si z glavo in telesom popolnoma predan delu, pozabiš nase in tudi na to, da si lačen. In snemanje nove pesmi je bilo zame v tistem trenutku pomembnejše od vsega drugega,« še pravi Gašper. In dodaja, da si vedno želi vse narediti čim boljše. »Ne bom pa rekel, da se to ne bo več ponovilo, saj se zavedam, da ko me prime kreativni navdih, je čisto možno, da se zgodba ponovi. Se bom pa trudil, da bom vendarle mislil tudi nase,« pravi perfekcionist.


Glasbo za novo skladbo Levo desno sta napisala Domen Kumer in Alen Partlič, besedilo pa je njegovo delo. Prav tako je Gašper s članom ansambla Stil Sandijem Dobnikom, harmonikarjem Alenom in Domnom poskrbel za aranžma. Kitare je odigral Bor Zuljan, bas Blaž Lorenčič, za vokale pa so z Domnom in Alenom poskrbeli preostali člani ansambla Stil Matic in Denis Golavšek ter Luka Ribič

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije