WORLD TOP MODEL

Pri štirih letih osvojila prvi lepotni naslov

Letošnja zmagovalka Ana Elez je praktikantka farmacije.
Fotografija: Letošnja slovenska zmagovalka WTM. FOTO: LUKA REBOL
Odpri galerijo
Letošnja slovenska zmagovalka WTM. FOTO: LUKA REBOL

Slovenska zmagovalka letošnjega izbora za World Top Model Slovenija Ana Elez ima zapolnjen dan do tako rekoč zadnje minute. Končala je srednjo farmacevtsko šolo, opravlja polletno pripravništvo, postala je predstavnica World Top Model Slovenija. Zelo veliko časa ji bodo vzele priprave na svetovni izbor. »Te so se že začele in so intenzivne, med drugim pomenijo fitnes in dieto, nič več sladic, nič več ležanja. Doseči moram najboljšo fizično pripravljenost, tako da bom zastopala Slovenijo v pravi luči. Nutricionisti in osebni trener mi bodo v veliko pomoč. Imam veliko srečo, da je Kaly Kolonič, lastnica World Top Model Slovenia, tudi zelo uspešna svetovalka za prehrano in mi že daje izvrstne nasvete. Ni pomembno samo, da imam lepo postavo, ampak tudi da sem zdrava, v formi, da imam veliko energije, da z lahkoto premagujem stres in vse naloge,« pravi letošnja zmagovalka, ki si je model želela biti od nekdaj. »Svojo prvo lento sem dobila, ko sem bila stara štiri leta, in sicer na izboru, kjer sem zmagala za miss frizure. Menim, da mi je to nekako zapisano v življenjsko pot,« doda.

Sicer pa sta nagrada 200.000 evrov in pogodba z modno agencijo Major Model Management za delo v modelingu po vsem svetu dobra motivacija, da se nanjo stoodstotno pripravi.

Svetovni izbor bo v Monte Carlu decembra, že v tem mesecu pa gre Ana na enotedenske priprave v Dalmacijo s preostalimi zmagovalkami izbora WTM iz nekdanje Jugoslavije.

World Top Model Slovenia je modni projekt, ki traja več mesecev in zajema številna snemanja, slikanja, dogodke, modne revije, pravkar končani finale pa so pričarali v izjemno domiselni in zanimivi urbani raw različici na mostu ljubezni v Ljubljani. V živo si je bilo moč ogledati, kako potekata fotografiranje in modna revija. Revija je bila izjemna, s tablami oblikovalk v slogu uličnih grafitov, z nemotečo glasbo iz množice, kjer je ulični glasbenik igral bas, obiskovalci pa so lahko bili del celotnega modnega projekta. Vsi modeli so dobili enake in številne nagrade. Med drugim jim je Kaly Kolonič podarila energijske slike, ki jih je dokončala le tri ure pred prireditvijo, in čisto novo linijo energijske zapestnice divine kaly, ki bosta modele podpirali pri njihovi nadaljnji manekenski poti. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije