PRI ČRNEM PETRU

Prefrigana Jasna bo zapela s Čuki

V oddaji Pri Črnem Petru, ki bo na sporedu to soboto, bodo leteli – v Planico. Smučarski skakalec Timi Zajc bo na harmoniko zaigral s Slovenskimi zvoki.
Fotografija: Čuki z Jasno Kuljaj, ki si je zaželela peti njihovega Komarja. FOTOGRAFIJE: PLANET TV
Odpri galerijo
Čuki z Jasno Kuljaj, ki si je zaželela peti njihovega Komarja. FOTOGRAFIJE: PLANET TV

V oddaji Pri Črnem Petru, ki jo to sezono ob sobotah zvečer spremljamo na televiziji Planet TV, bodo na zadnjo novembrsko soboto uprizorili čisto pravi planiški polet. Tako vsaj obljubljajo ustvarjalci oddaje, ki jim idej na srečo ne manjka. Tokrat bo športni navdušenec Franci (igralec Matjaž Javšnik) poskušal prepričati veselo druščino v gostilni, v kateri so ob eni od miz stalno zbrani humoristi Sašo Đukić kot novinar Regon, Boštjan Meglič kot poštar Peška in gasilec Sašo Dobnik, da je izkušen smučarski skakalec.

Pevka Mirna Reynolds s plesalkami Plesnega mesta
Pevka Mirna Reynolds s plesalkami Plesnega mesta

In da sta brata Gorišek pred leti prav zaradi njega povečala planiško velikanko! No, njegovega šopirjenja in natolcevanja so sicer njegovi prijatelji pošteno siti, a kaj ko Franci premore stranišče, ki ga v gostilni nimajo in ga lahko uporabljajo tudi sami. Zato mu s stisnjenimi zobmi prikimavajo in se čudijo njegovim dosežkom. Sicer pa smo že v času, ko lahko tudi na televiziji spremljamo smučarske skoke, zato so v goste povabili Jerneja Damjana, ki bo ekipi pomagal opraviti čisto pravi planiški polet. Kdo bo tisti pogumnež, ki bo magično poletel, pa boste videli kmalu. Je pa menda šlo čez mejo – dvesto.

Slovenski zvoki bodo to soboto stali na odru s Timijem Zajcem.
Slovenski zvoki bodo to soboto stali na odru s Timijem Zajcem.

A ne vemo točno, za katero mersko enoto je šlo. Zagotovo pa drži, da planiških skokov in poletov ni brez Avsenikove Planice, ki jo bodo zapeli in zaigrali Slovenski zvoki, ansambel, ki bo tokrat imel ob sebi posebnega gosta na harmoniki. To bo sam smučarski skakalec Timi Zajc. Ne po naključju, saj v tem ansamblu igra njegov oče Boštjan Zajc. Slovenski zvoki pa so tudi tisti, ki v živo spremljajo vse skoke in polete, če jim le dopušča čas. No, letos imajo tega na pretek, pa ne smejo biti ob vznožju skakalnice zaradi epidemiološke situacije. Kako bo v nadaljevanju sezone, pa bomo še videli.


Slovenskim zvokom bodo družbo delali tudi Čuki, o katerih bomo izvedeli še kaj novega, tako vsaj obljubljajo, prav tako pa si bo zaželela s Čuki zapeti voditeljica oziroma natakarica Jasna Kuljaj. In to njihovo uspešnico Komar, glasbeno zmešnjavo pa je nehote zakuhala sama Sofija oziroma Alja Prgin. Kako se bo zadeva razpletla, bomo videli in slišali. Je pa Jasna vsekakor veliko bolj prefrigana, kot bi ji kdo prisodil na prvi pogled. Med glasbenimi gosti bodo tudi mične Slovenke, ki bodo zapele polko Hočem polko!, pa ansambla Trenutek in Smeh, uspešnico Zdravnik pa bo obudila pevka Mirna Reynolds in poskrbela za nekaj nostalgije, ob njej pa bodo plesalke Plesnega mesta, ki redno skrbijo za prešerno vzdušje. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije