Pred leti se je skrivala, danes je slovenska pevka seks bomba (FOTO)

Mlada pevka Gaja Prestor je v nekem obdobju tehtala kar 80 kilogramov. Ker so se ji vrstniki posmehovali, se je skrivala in obsedeno štela kalorije.
Fotografija: Nase je opozorila s prvo avtorsko skladbo To je kar imam leta 2018. FOTO: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Nase je opozorila s prvo avtorsko skladbo To je kar imam leta 2018. FOTO: INSTAGRAM

Devetnajstletna Gaja Prestor, ki se bo ta konec tedna na Emi predstavila s pesmijo Verjamem zase, v preteklosti ni bila tako samozavestna, kot jo poznamo danes. Kot marsikatero drugo mlado dekle se je namreč borila s pomanjkanjem samozavesti, odvečnimi kilogrami in slabimi prehranjevalnimi navadami, nato pa se je odločila, da spremeni svoj življenjski slog. Priznala je, da je bila že kot punčka bolj okrogla, a se tega ni nikoli sramovala. Dokler ni prišla v puberteto in je začela s prijateljicami obiskovati bazen, tam pa je slišala marsikatero opazko in prejela nekaj grdih sporočil. Takrat se je začela sramovati svojega telesa in se skrivati. »Nisem šla na bazen, skrivala sem se, in zame je bilo to zelo težko obdobje,« je priznala mlada pevka, ob tem pa dodala, da je zaradi hudih pritiskov razvila zelo nezdrav odnos do hrane. Začelo se je tako, da je nehala jesti, a je kmalu
Oktobra lani si je dala popraviti prsi. FOTO: INSTAGRAM
Oktobra lani si je dala popraviti prsi. FOTO: INSTAGRAM
ugotovila, da takšnega načina življenja ne bo mogla obdržati, saj je bila povsem brez energije. Začela je šteti kalorije in se trudila čez dan čim manj pojesti. »Potem pa sem se pogovorila sama s sabo in se odločila, da nekaj spremenim, ampak ne zato, da bi bila videti bolje, ampak zato, da bi bila bolj zdrava,« pripoveduje Gaja, ki je nato na svoj jedilnik dodala zelenjavo, vlaknine in beljakovine, kilogrami pa so kopneli. Čeprav je od nekdaj sovražila šport, saj je bila povsod zadnja, je kaj kmalu ugotovila, da v teku zelo uživa, zaradi telesne aktivnosti pa je na svojem telesu kmalu opazila prve spremembe, kar jo je dodatno motiviralo. Spominja se, da je imela v sedmem razredu 78 kilogramov, v nekem obdobju pa jih je tehtnica pokazala kar 85, a to se je spremenilo, ko je spremenila slog življenja. Shujšala je za več kot dvajset kilogramov, danes pa se v svoji koži počuti odlično.
Ko se je znebila odvečnih kilogramov, zaradi katerih so jo vrstnice zbadale, se je morala soočiti z novo realnostjo – povešenimi prsmi in odvečno kožo. Takrat so se zanjo začele težave, saj se je spopadala z bolečinami v hrbtu. Za pomoč je prosila osebno zdravnico, ta pa ji je dejala, da je edina rešitev zanjo lepotna operacija. »Želela sem si olajšati vsakdanje življenje, zato smo se odločili za poseg, ki mu pravijo dvig prsi, kar pomeni, da so mi odstranili odvečno kožo in popravili prsi,« je razkrila Gaja, ki je bila zaradi tega presrečna, saj ni potrebovala vsadkov. Operacijo prsi je imela 25. oktobra lani, po njej pa se je počutila kot prerojena. »Prvič v življenju sem občutila, kako je, ko lahko normalno spiš, ker te ne tišči vse,« pravi simpatična pevka, ki je o posegu odkrito spregovorila, saj si želi pomagati dekletom, ki imajo podobne težave in ne vedo, kaj narediti in na koga se obrniti.
Pevka in umetnica je zdaj popolnoma spremenjena. FOTO: MEDIASPEED.net
Pevka in umetnica je zdaj popolnoma spremenjena. FOTO: MEDIASPEED.net

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije