LJUBEZEN V ZRAKU

Poroka bo: slovenski glasbenik takole zaprosil svojo drago (VIDEO)

Pevec dueta BQL je z oboževalci delil skrivnostni posnetek svojo zaroke.
Fotografija: Anej in Iza. FOTO: Zaslonski posnetek, Youtube
Odpri galerijo
Anej in Iza. FOTO: Zaslonski posnetek, Youtube

Dvojec BQL je izdal novo pesem in spot z naslovom Budala, v katerem je mlajši član dua Anej Piletič razkril veliko novico – prihodnje leto bo dahnil usodni da. Svojo izbranko Izo (22), sicer njegovo vizažistko, je zaprosil za roko, posnetek svoje zaroke pa delil ob koncu videa. 

Kako ganljiva je bila zaroka, poglejte v videospotu.



Zaročni prstan. FOTO: Raay Music
Zaročni prstan. FOTO: Raay Music
»V videospotu sem jaz tista 'budala', torej nekdo, ki je zaradi predolgega čakanja zapravil svojo priložnost. V resnici pa je ravno obratno. Septembra sem se odločil za velik korak in zaprosil svojo izbranko Izo. Odločil sem se za klasičen, old fashion, pristop. Na kolenih sem jo vprašal, ali bi se poročila z mano, in rekla je 'da'. Glede na tematiko videospota sem se odločil, da delim z najinimi oboževalci tudi video, kako sem jo zaprosil. Seveda sem ga posnel na skrivaj (smeh). Če kam, potem definitivno 'paše' k zaključku najinega novega spota. Poroka bo avgusta,« je povedal simpatični pevec.



V videospotu nastopajo mnoga znana imena: Tim Kores Kori, Challe Salle, Jasna Kuljaj, Ula Ložar, Polkaholiki, Lara Kadis, Blaž Babič in mnogi drugi, ki so igrali svate.

Kaj pa o pesmi in veliki Anejevi novici pravi njegov brat Rok? »Pesem in video smo posneli že dolgo časa nazaj in prav toplo je pri srcu gledati trenutke druženja in zabave. Verjameva, da bo enkrat spet tako. Vsi glasbeniki živimo in dihamo za to. Vesela sva, da na prvi decembrski dan lahko poslušalcem predstaviva nekaj pozitivnega, veselega, drugačnega. Ljubezensko zgodbo, ki bi jo najlažje opisal s pregovorom: priložnost zamujena, ne vrne se nobena,« je povedal presrečni Rok.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije