RESNIČNOSTNI ŠOV

Poglejte, kaj je Mirela naredila iz sebe

Spremenila je življenjski slog in svojo zunanjo podobo. Bi jo prepoznali?
Fotografija: Mirela je sodelovala v šovu Kmetija. FOTO: Pro Plus
Odpri galerijo
Mirela je sodelovala v šovu Kmetija. FOTO: Pro Plus

Se še spomnite Mirele Rajak, ki je lani nastopila v resničnostnem šovu Kmetija? Z glavno nagrado je želela plačati zdravljenje svojega otroka.
 
Na koncu ni zmagala, je pa po Kmetiji korenito spremenila svoj življenjski slog. Posvetila se je telovadbi in zdravi prehrani ter tako tudi temeljito predrugačila svojo zunanjo podobo. V enem letu je izgubila veliko kilogramov in postala skoraj neprepoznavna.

Na instagramu je nedavno delila dve fotografiji: na prvi je imela še 78 kilogramov, na drugi pa je njena zdajšnja podoba, ko ima le 62 kilogramov. Zapisala je: »Ponosna nase ... svoj uspeh ... sem mnenja, da smo vse mamice lepe, a sem vedno imela v glavi besede - kaj pa če, lahko bi, ... včasih sem bila brez energije, utrujena, zaspana in nezadovoljna v svoji 'preveliki koži' ... danes sem druga oseba.... polna energije, nasmejana in predvsem zadovoljna s sabo ... bodite tudi vi zadovoljni s sabo, polni energije in nasmejani... tako malo je potrebno, da je človek zadovoljen sam s sabo ... jaz sem!«
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije