BILA JE POMOTA

Planet TV pojasnjuje, zakaj je vremenarka preklinjala

Oddaja ni potekala v živo, temveč so pomotoma v eter spustili vajo.
Fotografija: Ajda Mlakar. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Ajda Mlakar. FOTO: posnetek zaslona

V petkovem dopoldnevu je po spletu zaokrožila ponesrečena vremenska napoved, ki so jo zvečer predvajali na Planet TV. Vremenarka Ajda Mlakar je na koncu postregla z nekaj sočnimi kletvicami. Mnogi so se spraševali, kako ji je lahko kaj takega ušlo, če pa naj bi oddaja potekala v živo.

Kot so pojasnili na Planet TV, so zaradi nepozornosti enega od sodelavcev v eter namesto prave vremenske napovedi spustili vajo. »Gre za nedopusten dogodek, ki ga obžalujemo. Še posebno pa obžalujemo, da je tarča kritik naša Ajda Mlakar, ki je srce naše redakcije in obsojanja zagotovo ne zasluži, zato se za napako iskreno opravičujemo ne le gledalcem, ampak tudi Ajdi Mlakar,« odgovarjajo na omenjeni televiziji.

Mlakarjeva: Ljudje, ki preklinjajo, imajo bolšji smisel za humor in višji IQ

Kot so še navedli, se javnosti iskreno opravičuje tudi Ajda. Njeno izjavo objavljamo v celoti v izvirniku: »Snemanje vremenske napovedi me zelo veseli, snemanje poteka v sproščenem vzdušju sodelavcev in temu primerni so tudi naši odzivi na neposrečene vaje. Vaja je v javnost zašla po pomoti in osvetlila tudi mojo čustveno reakcijo na napako pri podajanju besedila, ki je bila namenjena zgolj meni in najožjim sodelavcem. Opravičujem se vsem, ki jih je izbor mojih besed, ki nikakor niso bile namenjene javnosti, prizadel. Naj pa še dodam, da so študije v preteklosti pokazale, da imajo ljudje, ki preklinjajo, boljši smisel za humor in višji IQ. S smislom za humor ob prihajajočem 1. aprilu smo na Planet TV tokrat malce pohiteli

Vremenarka je zagotovo popestrila večer in jutro marsikomu, na družbenih omrežjih pa ima mnogo podpornikov, ki poudarjajo, da smo vsi krvavi pod kožo in da taka nerodnost lahko zgodi vsakomur.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije