Pevec bi rad pomagal starostnikom

Zoran Cilenšek v teh koronačasih ne miruje, ampak tudi ustvarja. Z zaščitnimi maskami bi rad pomagal starejšim v Šmartnem pri Litiji.
Fotografija: Zoran Cilenšek je bil lani družabnik v Domu Tisje v Šmartnem pri Litiji, zdaj bi jim rad podaril zaščitne maske. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Zoran Cilenšek je bil lani družabnik v Domu Tisje v Šmartnem pri Litiji, zdaj bi jim rad podaril zaščitne maske. FOTOGRAFIJI: OSEBNI ARHIV

»V teh dneh sem posnel novo pesem Samotni cvet, za katero je besedilo napisal priznani slovenski tekstopisec Ivan Sivec, vse drugo pa sem prepustil glasbeniku Dušanu Zoretu. Nastala je tudi gasilska pesem Hej gasilci, katere avtor v celoti je priznani glasbenik, nekoč tudi Slakov kitarist Janez Hvale, aranžma pa je delo preizkušenega in odličnega hrvaškega glasbenika Josipa Prokupca, ki je poskrbel tudi za videoprodukcijo,« nam svoje ustvarjalne dni v karanteni opiše pevec Zoran Cilenšek, ki je obe novi pesmi tik pred razglasitvijo epidemije predstavil poslušalcem radia Zeleni val.


»Vse drugo pa se je ustavilo, kar je razumljivo, saj je zdravje vseh nas na prvem mestu. Si pa srčno želim, da se bodo našli dobrotniki, ki bi lahko donirali zaščitne maske oskrbovancem doma ostarelih v Šmartnem pri Litiji, kjer sem lani tudi sam delal kot družabnik. Res jih imam rad in rad bi jim pomagal. In upam, da bo mask kmalu dovolj, da jim ne bo treba trepetati za zdravje,« še pravi pevec, ki napoveduje tudi skorajšnji izid pesmi v hrvaškem jeziku U božjim rukama. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije