PREVELIKO OPRSJE

Petra gre iz šova na operacijo (prevelikih) prsi

Petra Pintarič ima dolga leta težave s prevelikim oprsjem. Šov The Biggest Loser Slovenija je bil zanjo brca v zadnjico.
Fotografija: 24-letna Petra Pintarič s Ptuja se je v šov The Biggest Loser Slovenija prijavila, da bi izgubila odvečne kilograme. FOTO: Planet TV
Odpri galerijo
24-letna Petra Pintarič s Ptuja se je v šov The Biggest Loser Slovenija prijavila, da bi izgubila odvečne kilograme. FOTO: Planet TV

Petra Pintarič, ki je med letošnjimi tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija tehtala najmanj, bo kmalu doživela pravo preobrazbo, saj jo čaka redukcijska mamoplastika – operacija, s katero bo dobila manjše prsi. To si želi že vrsto let, saj jo prsi v velikosti košarice G ovirajo že lep čas in ji povzročajo bolečine. Da so njene težave resne, je opazila tudi trenerka Nataša Gorenc, ki je dejala, da Petra s takšnim oprsjem ne more normalno telovaditi niti pravilno izvajati vaj. »Na sebi sem imela tri športne modrčke,« je o vadbi povedala udeleženka in dodala, da je bil šov brca v zadnjico, saj je končno dojela, da lahko njeno težavo reši le operacija.

Doslej so jo zdravniki namreč pošiljali le na dieto, medtem ko ima že vrsto let težave s hrbtenico, imela je tudi vnetje ramenskega sklepa, zaradi pretežkega zgornjega dela trupa so ji otekale noge, pod dojkami pa je imela vneto kožo. »Da ne omenjam okolice, ki se je norčevala iz mene,« pravi dekle, za katero razlaganje o težavah s prevelikim oprsjem ni bilo ravno prijetno, zato se zelo veseli, da bo njena košarica modrčka kmalu postala manjša. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije