KOSMATI PRIJATELJ

Peter Poles hčerki izpolnil veliko željo

Objavljeno 20. november 2019 18.24 | Posodobljeno 20. november 2019 18.24 | Piše: A. K.

Voditelj in njegova Nika sta dala Amaliji zeleno luč za kužka. 11-letnica je dokazala, da je izjemno skrbna in odgovorna.

Peter in Nika sta se izjemno navezala na novo članico družine. FOTO: Mediaspeed.net
Priljubljeni voditelj Peter Poles, ki uresničuje želje v oddaji Dan najlepših sanj, je tudi doma poskrbel za veliko evforije in neznansko srečo, ko je starejši hčerki, 11-letni Amaliji, dovolil v hišo pripeljati kužka. Petrova prvorojenka si je psa dolgo želela, pravzaprav od šestega leta, a sta Peter in Nika želela s hišnim ljubljenčkom tako dolgo počakati, da lahko Amalija sama skrbi zanj in se s tem nauči odgovornosti.

image
Pri Polesovih je zdaj še bolj živahno. FOTO: Instagram
Deklica si je psičko pasme srednji koder kupila s svojimi prihranki, kosmata navihanka pa je že očarala vso družino. »Za psičko zelo lepo srbi, jo hrani, sprehaja. Zelo dolgo si jo je želela in zdaj smo ji ugodili, super se imamo.

Za psičko zelo lepo srbi, jo hrani, sprehaja.


Zdi se mi, da se s prihodom psa družina še bolj poveže,« je povedal Peter o novi članici družine, ki bo kmalu stara že pol leta, in dodal, da je prednost te pasme tudi v tem, da psi nimajo vonja in jim dlaka ne izpada. Polesova hčerka je v zadnjih mesecih dokazala, da je izjemno odgovorna in skrbna deklica, s psičko obiskuje pasjo šolo, pri skrbi in negi psičke pa ji pomaga tudi mlajša sestrica Bela.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji