RAZVNELA OBOŽEVALCE

Perverzne reakcije na Senidah: Imaš luknjico v hlačah

Pozornim oboževalcem ni ušla nobena podrobnost na fotografijah priljubljene pevke.
Fotografija: Senidah pogosto nazivajo tudi balkanska trap diva. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Senidah pogosto nazivajo tudi balkanska trap diva. FOTO: Instagram

Njene pesmi, ki imajo na youtubu več deset milijonov ogledov, so iz Senide Hajdarpašić (34), z umetniškim imenom Senidah, naredile eno največjih zvezdnic Balkana. Pevka skupine Muff pa zna nase opozoriti tudi sicer. Zahvaljujoč tudi svojemu videzu ima na družbenih omrežjih številne sledilce, ki komentirajo vsako njeno objavo.
 
Preberite tudi:
Senidah sporočila žalostno novico, ponjo prišel rešilec
Milijonarka Senidah: Na Balkanu moraš biti zver

Slovenska kantavtorica črnogorskega rodu, ki podira rekorde na lestvicah poslušanosti najbolj priljubljenih na youtubu v Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, BiH, Črni gori, Avstriji, Švici in drugje, je z objavo treh svojih fotografij, na katerih nosi močno strgane kavbojke, poskrbela za številne komentarje. Nekateri so ji svetovali, naj zbere denar in si kupi cele kavbojke, padla je celo ženitna ponudba, ko ji je oboževalec v zameno za njeno roko obljubil nove kavbojke, da ne bo po svetu hodila v strganih. »Imaš luknjico v hlačah,« je bil duhovit en komentar.

Spet drugi so se obregnili ob njene prste na nogah. »Tvoji prsti na levi nogi so kot čevapi,« ji je sporočil en oboževalec, spet drugi pa se niso mogli načuditi temu, kako vroča je pevka. »Ženska, goriš 1, 2, 3«, »Kaj bi ti delala«, »Želim te ...« in »Kdo te je raztrgal« so le nekateri izmed bolj žgečkljivih komentarjev.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije