LJUBEZEN PO DOMAČE

V šovu zavrnila snubca: Ne bom se lupčkala pred kamerami

V Ljubezni po domače kipelo od ljubezni: Gašper in Patricija sta svoje romantično potovanje dobro izkoristila.
Fotografija: Gašper se je zaljubil v Patricijo. FOTO: Zaslonski Posnetek, 24 ur, POP TV
Odpri galerijo
Gašper se je zaljubil v Patricijo. FOTO: Zaslonski Posnetek, 24 ur, POP TV

Približujemo se koncu iskanja sorodnih duš v Ljubezni po domače. Skoraj vsi so se že odločili, katero izbranko oziroma izbranca peljati na romantično potovanje. Gašper je Patricijo odpeljal v hotel s petimi zvezdicami, kjer so jima ob prihodu ponudili kozarec penečega vina, kar je oba spravilo v dobro voljo.

Ko sta stopila v sobo sta si nemudoma začela v veliki zakonski postelji izkazovati naklonjenost. Gašper se je želel s Patricijo poljubljati, a ga je ta zavrnila. Rekla je, da je doma obljubila, da se ne bo poljubljala pred kamerami in da bo moral še malo počakati.

Medtem je med njunima pogledoma naraščala napetost. Gašper je Patriciji priznal, da se je zaljubil, a mu ta sprva ni želela ljubezen izkazati z enakimi besedami. »Naj se še malo zaljubi. Naj se še malo potrudi. Taktično ga držim na razdalji, da vidim, koliko se zna potruditi.«

Patricija in Gašper sta si med večerjo pokazala veliko naklonjenosti in sta načela pogovor o družini. Razkrila sta, da si želita dva otroka in si medtem izmenjevala zaljubljene poglede. Patricija je povedala je, da bi bila pripravljena preseliti se na njegovo kmetijo in da si že od nekdaj za fanta želi kmeta.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije