NOVI IZZIVI

Osvajalka Jake Hafnerja postala zapeljiva blondinka (FOTO)

Osvojiti je želela mlajšega Hafnerja, a je hitro ugotovila, da iz te moke ne bo kruha.
Fotografija: Kaja Grozina. FOTO: Kaja Grozina, osebni arhiv
Odpri galerijo
Kaja Grozina. FOTO: Kaja Grozina, osebni arhiv

Se spomnite zgovorne Kaje Grozina? V šovu Ljubezen po domače se je borila za srce Jake Hafnerja. Čeprav med njima ni preskočila iskrica, je Kaja takrat Jako pa tudi gledalce navdušila s svojim karakterjem, smislom za humor in zgovornostjo. Po sodelovanju v šovu smo jo lahko videli v vlogi stand up komičarke, zdaj pa se podaja na povsem novo – igralsko pot.

Kot je razkrila simpatična Kaja na družabnih omrežjih, je trenutno polno zaposlena s snemanjem nove serije Pol-Pol, v kateri ni le igralka, temveč je tudi soavtorica serije.

Ampak Kaja ni več taka, kot smo jo pred leti spoznali v ljubezenskem šovu. V zadnjem času se je zelo spremenila. Izgubila je kar nekaj kilogramov, ob tem pa se je iz rjavolaske prelevila v svetlolasko.

»Po delovnih mesecih, neprespanih nočeh, po urgenci, paniki, da bom mogla izpustit še kaj kar imam rada (čokolada ne šteje, nastop na Lentu pa!)... smo z res res najboljšo ekipo speljali prva dva snemalna dneva. Ma je začetek. Ma je bilo naporno. Ma sem bila tečna. Ma je bilo fajn! Ma je začetek ene res lepe zgodbe za vnuke in uresničitev enih skritih otroških sanj,« je zapisala.




 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije