MASTERCHEF

Obračal se mu je želodec, a jo je dal v usta

Njegova žrtev je bila zaman, posloviti se je moral.
Fotografija: Klemen Orter. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Klemen Orter. FOTO: Pop TV

Pred tekmovalci v Masterchefu, ki si še niso zagotovili balkona, je bil divji izziv: soočili so se z neznanimi sestavinami, kot so kobilice, divje jagode, kača, ki jih je prinesel kvalificirani inštruktor in mojster preživetja v naravi Brane Červek.

Klemen Orter je imel največ težav z vsebino svoje škatle, v kateri so bile sestavine za kuhanje jedi. A čeprav se mu je obračal želodec, je Orter pojedel živo kobilico in bil ponosen nase. Vseeno je moral s Klemnom Lampičem in z Bojanom Beštrom v boj za obstanek. Trojica je morala pripraviti jed, ki je še ni bilo na izločitvenem testu: Cezarjev solato.

Klemen Lamšič je pripravil jed bolje od Orterja, ki je imel preveč popečena jajca. »Potonilo je upanje kot Titanik na dno morja,« je komentiral Orter, ki je lahko le upal, da Bojanova solata ne bo boljša od njega. Ko mu je Karim Merdjadi povedal, da je imela njegova jed največ pomanjkljivosti, se je moral Orter posloviti. »No, pa je prišel tudi moj konec,« je komentiral eden najbolj barvitih tekmovalcev.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije