MOČNO ZAŽELEN

Oboževalke tarnajo: Jan je bolj zastražen kot angleška kraljica

Želita se fotografirati s pevcem, a jima nikakor ne uspe priti v bližino.
Fotografija: Jan ima številne oboževalke in oboževalce, ki si ga želijo srečati. FOTO: Jože Suhadolnik
Odpri galerijo
Jan ima številne oboževalke in oboževalce, ki si ga želijo srečati. FOTO: Jože Suhadolnik

Poročali smo že, da se je petkovega razprodanega koncerta Jana Plestenjaka v Cankarjevem domu udeležil tudi premier Marjan Šarec z družino, ženo Barbaro ter hčerama Vivijano in Gabrijelo. Ob tej priložnosti se je njegova družina slikala z Janom, ki je fotografijo objavil na spletnih omrežjih.

Družina Šarec in Jan Plestenjak v zaodrju koncerta v Cankarjevem domu. FOTO: Facebook
Družina Šarec in Jan Plestenjak v zaodrju koncerta v Cankarjevem domu. FOTO: Facebook


Pričakovano se je ob objavi usulo komentarjev. Večinoma so hvalili nasmejano družbo, nekateri so komentirali, kako sta hčerki podobni svojemu očetu, velika Janova oboževalka Jasna pa je zapisala, da bi si tudi ona želela take fotografije z njim. »Ampak sem samo ena starejša gospa ... Ne čisto povprečna, precej odbita, tvoja oboževalka, pa nikakor ne pridem do tebe ... Sem poskusila, pa si zastražen kot angleška kraljica,« je hudomušno zapisala. To je potrdila Iris. Zapisala je, da si tudi ona želi fotografije z njim in da sta s prijateljico poskusili priti do njega, a jima varnostniki niso pustili blizu. 

Jan je imel v Cankarjevem domu na božič še en koncert, morda pa je tokrat Jasni in Iris uspelo, da se prebijeta do njega in se fotografirata z njim.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije