»KAR NAJ PRIDE K MENI«

O partnerju žene Monike: Ali je bolan ali kaj?

Zmago Jelinčič Plemeniti je bil po novi obravnavi na sodišču, ki se vrstijo po razhodu z ženo Moniko, zgovoren.
Fotografija: Zmago Jelinčič. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Zmago Jelinčič. FOTO: Leon Vidic, Delo

Po obravnavi na okrožnem sodišču, kjer se videva z ženo Moniko Jelinčič zaradi spora ob razvezi in delitve premoženja, je Zmago Jelinčič Plemeniti povedal, da se zdaj s hčerama dobiva. »Skrbništvo je zdaj skupno, tako je odločeno in ona ne more preprečevati stika z otrokoma. In moram povedati, da se dobivam s punčkama in da sta zelo srečni.«

Prvak SNS je ob prihodu na vnovično soočenje vztrajal, da je bila parcela, kjer stoji več kot pol milijona vredna vila, darilo, ki ga želi nazaj

Ob začetku ločitvenega postopka je sicer dejal, da bo želel polno skrbništvo, a se zdaj strinja s tem, kakor je bilo odločeno. »S tem se strinjam, saj je bistveno, da se ne dela proti želji otrok in nekaj na svojo roko. Ker se je že nekaj poskušalo, da bi se mlajša hči prepisala z ene šole na drugo,« je še povedal v pogovoru pred sodiščem.

Za Slovenske novice je spregovoril tudi o novem partnerju Monike Jelinčič, Roku Mikliču, zaradi katerega ga je po skoraj dveh desetletjih skupnega življenja zapustila. »Naj pride naokrog,« je odgovoril na vprašanje, ali se počuti ogroženega.

Spomnimo, Miklič naj bi v odvetniški pisarni ostro reagiral. Kot smo poročali, naj bi zgrabil spis in jo ucvrl na ulico. Takrat je Jelinčičev odvetnik dejal, da bo za Roka Mikliča zahteval prepoved približevanja.

Preberite še:
Novi partner Monike Jelinčič se je zlomil: Razdrl sem družino
VIDEO: Prvi odziv novega partnerja Jelinčičeve Monike
FOTO in VIDEO: Jelinčič, kot ga nismo vajeni: Bil sem zaljubljen

»Moram pa reči, da je danes spet nekaj namigoval proti meni. Ne vem, kaj mu je, ali je bolan ali kaj,« je še po petkovi obravnavi dejal Zmago Jelinčič Plemeniti, ki je na sodišče prišel kar v strankarski jakni.
 

Pogovor z Zmagom Jelinčičem:




Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije