DUET

Nuša Rojs pozabila na Mija, zdaj je srečna z Matejem

Hrvat Matej Mlađenović je osem let čakal na pravo žensko, ki bi z njim posnela pesem. Zdaj sta z Nušo predstavila ljubezensko balado.
Fotografija: Matej Mlađenović in Nuša Rojs sta se našla v glasbi. FOTO: Matej Mlađenović
Odpri galerijo
Matej Mlađenović in Nuša Rojs sta se našla v glasbi. FOTO: Matej Mlađenović

Ko je v resničnostnem šovu Sanjski moški videl Nušo Rojs, je pomislil, da bi lahko ona z njim najbolje zapela ljubezensko balado Izgubljeni, ki jo je napisal že pred osmimi leti in na izid čakal do danes, je povedal hrvaški pevec v vzponu in tekmovalec resničnostnega šova Matej Mlađenović.


Matej si je želel le Nušo


Matej in Nuša. FOTO: Press
Matej in Nuša. FOTO: Press
28-letno Nušo poznamo po šovu Sanjski moški, kjer je osvojila, čeprav za kratek čas, srce postavnega Mija Matića (28). Po ljubezenski drami je svojo uteho našla v glasbi, ki ji največ pomeni. Zadnje mesece so jo večkrat opazili tudi v Zagrebu, kjer je posnela pesem in videospot za ljubezensko balado Izgubljeni. Prepeva jo v duetu s 30-letnim Matejem, kandidatom zadnje sezone šova Poročil bom sina (Ženim sina).
 
Preberite tudi: Razkrivamo, kdo je skrivnostni moški ob Nuši Rojs

Razen tekmovanj v televizijskih šovih Nušo in Mateja druži tudi ljubezen do glasbe. Matej je balado napisal pred osmimi leti in jo javnosti predstavil te dni, na svoj 30. rojstni dan. Dolgo časa je izbiral, kdo bi odpel ženski del pesmi, in ob spremljanju šova Sanjski moški se je navdušil, da bi bila to lahko Nuša.


Pesem je polna čustev


Nuša ne skriva navdušenja, da je del tega projekta, in je dejala, da ji je pesem pisana na kožo. »Hvala, Matej, da si se odločil to prekrasno pesem deliti z menoj. Ne bi je mogel bolje napisati in zdi se, kot da je narejena zame. Dlje časa sem razmišljala o tem, da bi naredila duet, in pesem polno čustev, kot je ta. In tukaj je, ona me je sama našla,« je zapisala Nuša.


»'Kje si, kje si ljubezen?' se sprašujem in nato začutim svoje srce in vem, da je tukaj, pri meni, za mene in za vse ostale in ostalo, kar me spremlja v življenju,« poje Nuša v refrenu pesmi Izgubljeni.


Nuša: O Miju ne razmišljam več


»Zame je idealna ženska tista, ki je lepa in močna ter je lahko moja opora, hkrati pa bi pristala tudi na življenje na vasi,« je za hrvaške medije povedal Matej, ki svojo pravo žensko še išče, medtem ko je Nuša zatrdila, da o Miju ne razmišlja več. Kot pravi, se zdaj predaja glasbi in uživa v družbi svojega psa in konjev.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije