ZA JUNAKA

Noro: to so radijci počeli v čast Pogačarja in Rogliča (FOTO)

Program so brez prekinitve vodili na kolesu.
Fotografija: Na kolesu za naša junaka. FOTO: Hitradio Center
Odpri galerijo
Na kolesu za naša junaka. FOTO: Hitradio Center

Na zgodovinski uspeh kolesarjev Primoža Rogliča in Tadeja Pogačarja so se odzvali tudi voditelji Hitradia Center. V ponedeljek niso bili le oblečeni v rumeno, ampak so ves program brez prekinitve vodili na kolesu. V studiu so imeli sobno kolo, na katerem je bila programirana ena od etap dirke po Franciji, dolga 80 kilometrov.

Prva sta sedla na kolo voditelja jutranjega šova Alen Podlesnik in Anabel, dopoldne je kolesarjenje nadaljevala Ana Praznik, Kori pa je bil tisti, ki je na kolesu naredil zadnje kilometre.

Preberite šePogačar na noge spravil ves svet, poglejte, kaj so mu naredili (FOTO)

Slovenija v rumenem: tako se znani priklanjajo kolesarskima junakoma (VIDEO)

Seveda brez težav ni šlo, saj se je med menjavo kolesarjev kolo resetiralo, zaradi česar se je izbrisalo kar nekaj prevoženih kilometrov, in začeti je bilo treba znova. »V resnici smo prevozili vsaj še 20 kilometrov več,« je povedala simpatična Ana Praznik, ki je kolesarila največ, kar štiri ure. 
Na kolesu za naša junaka. FOTO: Hitradio Center
Na kolesu za naša junaka. FOTO: Hitradio Center

Vodenje programa na kolesu pa so popestrili še številni izzivi. Anabel je morala dostojno odpeti slovensko himno, Alen pa se je ves zadihan lomil ob naštevanju francoskih krajev, po katerih je potekala trasa dirke po Franciji.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije