Niko Urbas v Masterchefu minil tek, tekmovalcu prekipelo

Zmotili so jo tudi umazani krožniki.
Fotografija: Nika Ambrožič Urbas je postala četrta sodnica. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Nika Ambrožič Urbas je postala četrta sodnica. FOTO: Pop TV

V tokratni oddaji Masterchef je zadišalo po britanski prestolnici. Trojici sodnikov se je tokrat pridružila vsem poznana žirantka oddaje Zvezde plešejo, ki si je zaželela brunch. Tekmovalce je razdelila po skupinah, za katere je bila prepričana, da bodo odlično funkcionirale.

Sandija pa je zaradi njegove zrelosti čakal poseben, solo izziv. Sicer bi se lahko pridružil kateri koli skupini, a te možnosti ni izkoristil. Urbasova je poudarila, da je zanjo zelo pomembna prezentacija, torej vizualna plat. »Če miza ne bo izgledala prezentno, elegantno in lepo, potem jedi ne bom pokusila,« je opozorila kuharje.

Sandi je kot zadnji poskušal prepričati sodnike z lastnim brunchem, a je bil pri serviranju preveč površen. Niko so zmotili umazani krožniki, ob katerih je izgubila apetit. Ker jedi ni želela niti pokusiti, je to pomenilo, da gre Sandi naravnost na izločitveni test.

Tekmovalcu je po odločitvi prekipelo: »Naučil sem se, da moraš biti v življenju zelo hinavski, da se 'pošlepaš', kadar je mogoče. Ne ustvarjaj nič sam, ker ne boš kaj dosti pridobil.«
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije